Time Cloud

Overzicht

Thuishaven: 
Boottype: 
Vaarprijs **: 
€1 213,- eerste 2 uur
Vaarprijs **: 
€278,- ieder uur na het 2e uur
Min. uren: 
2.00
Capaciteit: 
30 - 66
Buffet: 
40
Sitting dinner: 
40
Met schipper: 
Met schipper
Vaargebied(en): 

Time Cloud is een sfeervolle steilsteven van 25 meter lang. In 1930 heeft de stro en kartonfabriek De Tijd in Oude Pekela het schip gebouwd voor het vervoeren van goederen. Na jaren van trouwe dienst werd de boot rond 1956 verkocht en gaf de nieuwe eigenaar haar de naam Ambulant. In 1991 werd besloten het schip haar oorspronkelijke naam weer terug te geven om vervolgens in 1998 door de familie van den Hoek verbouwd te worden tot een sfeervol Culinair Partyschip. Vanaf deze tijd heeft menig gezelschap kunnen genieten van dit prachtige schip. Geschikt voor gezelschappen tot 80 personen. Capaciteit tijdens een huwelijksceremonie 35-40 personen.

Inrichting: Culinair partyschip M.S. De Tijd is geschikt voor gezelschappen tot 66 personen (45 binnnen), in een oergezellige ambiance: - een fraaie salon met een prachtige bar en heel veel koper. - mooie eiken Oudhollandse vloeren. - een heerlijk boven achterdek, dat bij slecht weer geheel overkapt is. - een geluidsinstallatie door het gehele schip. - altijd verse bloemen door het gehele schip. - centraal verwarmd en vaart het gehele jaar behoudens vorsttijd.

Vaargebied: Het schip heeft zijn vaste ligplaats aan de Vecht in Maarssen. Via de Vecht kunnen alle omringende plaatsen en wateren worden bereikt, zoals: Maarssen, Breukelen, Loenen, Vreeland, en de Loosdrechtse plassen.

Catering: M.S. De Tijd onderscheidt zich ten opzichte van ander partyschepen door middel van een zeer culinair breed aanbod. Hier volgt slechts een klein deel van de mogelijkheden. Specialiteiten - Salade met koude kreeft - 30 gram kaviaar met gepofte aardappel en zure room - Dozijn oesters - Fruits de Mer- plateau met rauwe schaal-en schelpdieren - Bouillabaisede originele franse maaltijd vis soep met kreeft, zeeduivel, coquilles etc. - Terrine van in port en Cognac gemarineerde ganzenlever - Gebakken of gepocheerde tarbot - Coquilles St. Jacques sautée - Gestoofd paling in ’t groen - Sashimi van rauwe tonijn, zalm, en tarbot met wasabi Specialiteiten in het seizoen - Hollandse asperges met ham of zalm, ei, gesmolten boter en gekookte aardappelen - Gekookte mosselen - Gestoofde fazantenpootjes - Gestoofde "wilde" eend - Gestoofde hazenbout - Originele jachtschotel met haas, hert, fazant - Gestoofde konijnenbout met mosterdsaus - Reepeper - Gebakken hazenrugfilet - Halve gebraden fazant.

  • 12V aansluiting
  • 230V aansluiting
  • Air conditioning
  • Bar
  • Barbeque
  • Bed linnen
  • Biertap
  • Catering mogelijk
  • Dansvloer
  • Douche
  • Draadloos internet (Wifi)
  • Elektrische motor
  • Invalidentoilet
  • Keuken
  • Koelkast
  • Magnetron
  • Minijack-aansluiting (Ipod / Audio)
  • Muziekinstallatie
  • Open achterdek
  • Overdekt dek
  • Piano
  • Rolstoel toegankelijk
  • Salon
  • Toilet
  • TV
  • Vaatwasser
  • Vaste biertap
  • Verwarming
  • Vriezer
  • Zelf catering organiseren
  • Zelf koken
  • Zonnedek

** Prijzen zijn inc. BTW, exclusief catering en eventuele toeristenbelasting, onder voorbehoud en gelden niet voor bijzondere evenementen.

Wilt u weten of de boot Time Cloud beschikbaar is?

Vul dan het formulier linksboven in! Wij controleren de beschikbaarheid en als de boot vrij is nemen we die direct voor u in optie.

Heeft u speciale wensen? Vul ze in onder opmerkingen.

Let op: dit is een vrijblijvende informatieaanvraag, u bent tot niets verplicht!