Nautische Agenda

29 nov 2018 tot 20 jan 2019
Boot huren Amsterdam Light Festival

Amsterdam Light Festival rondvaart

Amsterdam staat in de winter in vuur en vlam. De prachtige historische binnenstad wordt ook deze winter omgetoverd tot een waar lichtfeest. Vanaf het water zijn vele verschillende sculpturen, projecties en installaties te zien die door hedendaagse internationale kunstenaars zijn vervaardigd. De vaarroute, Water Colors, voert je over de Amsterdamse grachten en de Amstel, allemaal verlicht door uiteenlopende kunstwerken. Dit festival is georganiseerd met een bewuste kijk op duurzaamheid. Het lichtontwerpt voldoet aan de nieuwste standaarden en maakt gebruikt van de nieuwste led-technologie. Het Amsterdam Light Festival is daarmee een goed voorbeeld van het samengaan van kunst en technologische ontwikkeling. Een Amsterdam Light Festival rondvaart laat u genieten van dit unieke lichtspektakel vanaf het water met 1 van de boten van Bootnodig!


27 apr 2019
Boot huren Boot huren Koningsdag Amsterdam

Wilt u weten welke boten beschikbaar zijn voor Koningsdag? Laat uw emailadres achter in het chatvenster of neem direct contact met ons op. Wij hebben nog boten beschikbaar!

Een boot huren op Koningsdag in Amsterdam is het leukste wat er op nautisch gebied te vinden is. Grachten vol met bootjes en boten die tot zo ver je kunt zien, vrolijkheid, joleit en feest uitstralen. Hier bij zijn, is gegerandeerd een unieke dag hebben. WIj van Bootnodig hebben een uitgebreid assortiment boten te huur dat u gegarandeerd helpt van deze dag een onvergetelijke te maken. Of het nou om groepen gaat van 10 personen of 80, voor elke groep is wel een boot te huur op koningsdag. Kijk hier voor een overzicht naar alle boten die wij verhuren in Amsterdam.
 

Meer details van de zelf te varen sloep vindt u hier!

 

Neem contact met ons op om u te laten informeren over de mogelijkheden van het huren van een boot op koningsdag. Boot huren Koningsdag is een spektakel dat u niet snel zult vergeten!


7 sep 2019

De nieuwste editie van de Nijkerkse Sleepbootdagen

Vrijdag In de loop van de dag komen de sleepboten binnen, 's avonds zijn alle boten verlicht.

Zaterdag zijn er vele activiteiten waaronder een havenmarkt, Japie de Clown, Santikoor en natuurlijk heel veel sleepboten die demonstraties geven.

Zondag kunt u de boten weer zien vertrekken.