Boot huren Vaarvakantie

Boot huren Koog aan de Zaan. Motorboot Milandra
Boot huren voor Vaarvakantie op de Milandra is mogelijk tot 12 personen. Dit schip vaart hier: Amsterdam, Grachten Amsterdam, Haven Amsterdam / IJ, Aalsmeer, Amstel. De thuishaven van de Milandra is Koog aan de Zaan.
6
Boot huren Koog aan de Zaan. Motorboot Quinto
Boot huren voor Vaarvakantie op de Quinto is mogelijk tot 12 personen. Dit schip vaart hier: Amsterdam, Grachten Amsterdam, Haven Amsterdam / IJ, Aalsmeer, Loosdrechtse plassen, IJmeer / Pampus, Amstel, Vecht. De thuishaven van de Quinto is Koog aan de Zaan.
6
Boat rental Harlingen. Barge Brave Hendrik
Boot huren voor Vaarvakantie op de Brave Hendrik is mogelijk tot 12 personen. Dit schip vaart hier: Harlingen, IJsselmeer, Friesland, Sneekermeer, Friese wouden, Fluessen, Waddenzee. De thuishaven van de Brave Hendrik is Harlingen.
Boot huren Goes. Motorboot Blue Sea
Boot huren voor Vaarvakantie op de Blue Sea is mogelijk tot 12 personen. Dit schip vaart hier: Oosterschelde, Westerschelde, Zeeland, Noordzee. De thuishaven van de Blue Sea is Goes.
Boot huren Valencia. Zeiljacht Swan 55 - Ellinor
Boot huren voor Vaarvakantie op de Swan 55 - Ellinor is mogelijk tot 16 personen. Dit schip vaart hier: Balearische Zee. De thuishaven van de Swan 55 - Ellinor is Valencia.
11
Boot mieten Stavoren. Aak Brandende Liefde
Boot huren voor Vaarvakantie op de Brandende Liefde is mogelijk tot 25 personen. Dit schip vaart hier: Amsterdam, Haven Amsterdam / IJ, IJsselmeer, IJmeer / Pampus, Kop van Overijssel, Friesland, Friese wouden, Fluessen, Hegemer Mar. De thuishaven van de Brandende Liefde is Stavoren.
1
Boot huren Stavoren. Tjalk Wending
Boot huren voor Vaarvakantie op de Wending is mogelijk tot 26 personen. Dit schip vaart hier: IJsselmeer, Ketelmeer, Friesland, Sneekermeer, Friese wouden, Fluessen, Hegemer Mar, Waddenzee. De thuishaven van de Wending is Stavoren.
20
Boot huren Stavoren. Klipper Lena Adriana
Boot huren voor Vaarvakantie op de Lena Adriana is mogelijk tot 30 personen. Dit schip vaart hier: IJsselmeer, Kop van Overijssel, Ketelmeer, Friesland, Sneekermeer, Friese wouden, Fluessen, Hegemer Mar, Markermeer, Waddenzee. De thuishaven van de Lena Adriana is Stavoren.
22
Boot huren Amsterdam. Tjalk Noordstar
Boot huren voor Vaarvakantie op de Noordstar is mogelijk tot 33 personen. Dit schip vaart hier: Haven Amsterdam / IJ, IJsselmeer, IJmeer / Pampus, Markermeer, Waddenzee. De thuishaven van de Noordstar is Amsterdam.
14
Boot huren Stavoren. Klipper Jeppe van Schier
Boot huren voor Vaarvakantie op de Jeppe van Schier is mogelijk tot 35 personen. Dit schip vaart hier: IJsselmeer, IJmeer / Pampus, Ketelmeer, Friesland, Sneekermeer, Friese wouden, Fluessen, Hegemer Mar, Waddenzee. De thuishaven van de Jeppe van Schier is Stavoren.
28
Boot mieten Lemmer. Klipper Zeester
Boot huren voor Vaarvakantie op de Zeester is mogelijk tot 40 personen. Dit schip vaart hier: IJsselmeer, Friesland, Sneekermeer, Friese wouden, Fluessen, Hegemer Mar, Waddenzee. De thuishaven van de Zeester is Lemmer.
32
Boot mieten Monnickendam. Klipper Gouwzee
Boot huren voor Vaarvakantie op de Gouwzee is mogelijk tot 52 personen. Dit schip vaart hier: Amsterdam, Haven Amsterdam / IJ, IJsselmeer, IJmeer / Pampus, Markermeer, Waddenzee. De thuishaven van de Gouwzee is Monnickendam.
29

Pagina's