Boot huren Rotterdam

Boot huren in Rotterdam? Hier bent u goed, want wij hebben alle mooie boten van Rotterdam. Van sloepen tot partyschepen, de mooiste Rotterdamse boten vind u hier. Dan wilt u vast de prachtige havens bezoeken of de indrukwekkende skyline van Rotterdam aanschouwen. Voor een mooie vaartocht in Rotterdam hebben wij een breed assortiment boten in de aanbieding.

Boot huren Rotterdam. Sloep M.S. Gepard
Sloep M.S. Gepard ligt in Rotterdam. U kunt dit schip huren voor 20 personen. U kunt met dit schip hier varen: Rotterdam, Pernis, Hoek van Holland, Eemhaven, Maasvlakte, Rotterdam - Binnendams (Noordkant), Rotterdam - Maas, Noordzee. Prijs: €182,- per uur .

Waarom een boot huren Rotterdam?

Rotterdam is wereldberoemd om zijn haven en functie als portaal van Europa. Lange tijd was Rotterdam de belangrijkste haven ter wereld, vandaag heeft de Parel aan de Maas deze rol af moeten geven aan andere reusachte havens. Dat betekent niet dat de rol van de stad binnen de regio aan gewicht afgenomen heeft, integendeel! De bedrijfigheid is indrukwekkend te noemen en u kunt het allemaal vanaf het water aanschouwen. Wilt u weten hoe het er vroeger aan toe ging in de Rotterdamse haven? Neem dan eens een kijkje in de Oude Haven, waar het historische centrum van de stad nog steeds herkenbaar is. Maar de moderne haven is natuurlijk wel de hoofdattractie, met haar kranen, industrie, containerschepen en gigantische tankers. Altijd een leuk uitstapje als u eens iets ander wilt!

Rondvaartboot huren Rotterdam

Rotterdam biedt een breed pallet aan mogelijkheden als u een rondvaart wilt doen. Bekijk de skyline van de Havenstad met haar moderne architectuur, of bezoek de aanbouw van Tweede Maasvlakte. Hier gaat in de toekomst een enorme extra haven verrijzen die ervoor zorgt dat Rotterdam weer terug aan de top komt. Deze toekomstige aanvulling op de belangrijkste haven van Nederland is in volle contructie. Zeker even kijken dus!