Huur een boot voor een bijzondere gebeurtenis

Boot huren: Zeevissen

Zeevissen op de Waddenzee of de Noordzee. Dat doet een echte liefhebber van deze oeroude jachtmethode. Een verse vis is natuurlijk het lekkerste als je hem zelf vangt. Zeevissen is natuurlijk nog een stuk spannender dan gewoon vissen. De zilte zeelucht, het niet weten wat er aan de haak hangt, de stevige golfslag: dit draagt allemaal bij tot een waar natuur spektakel op het water. Zeevissen hoeft niet alleen een mannenaangelegenheid te zijn. Met uw collega's, vrienden of familie zult u ook een heerlijke dag op het zoute water beleven.
Kijk hier voor geschikte boten voor:

Boot huren: Bedrijfsuitje

Werk aan de teamspirit van uw medewerkers tijdens een vaartocht! Met uitzicht over de open wateren of juist op het rustieke landschap komt uw personeel dichter bij elkaar. Natuurlijk is het ook erg leuk en leerzaam om samen de uitdaging aan te gaan en zelf te zeilen. Huur een boot en ga samen zeilen, zo geeft u samenwerken een heel andere dimensie.
Kijk hier voor geschikte boten voor:

Boot huren: Dineren

Lekker eten en drinken is op zich al erg leuk. Maar een diner tijdens een vaartocht is toch nog net iets leuker. Geniet van het langzaam wiegen van de boot terwijl u het glas nog een keer heft en geniet van het exclusieve voedsel. De boten van Bootnodig hebben uitstekende koks die u de meest verfijnde gerechten voorbereiden, daar kan menig restaurant niet aan tippen!
Kijk hier voor geschikte boten voor:

Boot huren: Feest (privé)

Feest op het water
Boot huren en feest vieren gaan goed samen. Een boot kan worden beschouwd als een varende evenementenlocatie en leent zich uitstekend voor het houden van uiteenlopende feesten. Een boottocht op zich is eigenljk al een feest, maar het houden van een feest op een schip doet daar nog eens een flinke schep bovenop. Hieronder zullen een aantal mogelijkheden voor op een evenementen boot de revue passeren zoals een huwelijksfeest, muziekfeest of zelfs een echte danceparty op een boot.
Kijk hier voor geschikte boten voor:

Boot huren: Bruiloft

De Bootnodig vloot bestaat uit een aantal schepen die zijn aangewezen als officiële trouwlocatie. Hierdoor is het mogelijk om aan boord, in een intieme en sfeervolle omgeving, te trouwen in het bijzijn van familie en vrienden. U heeft het roer van uw eigen huwelijksboot in handen. Onder de bollende zeilen worden de eerste huwelijksmijlen gevaren. Het glas wordt geheft en er wordt geproost op de vele, vele mijlen die nog zullen volgen.
Kijk hier voor geschikte boten voor:

Boot huren: (Product)presentatie

Een nieuw product lanceren is een unieke gebeurtenis. Dat vraagt om een unieke locatie! Natuurlijk moet de boot passen bij het product dat u wilt presenteren. Van modern en luxe tot traditioneel en knus, Bootnodig heeft alle soorten boten voor uw productpresentatie. Wij assisteren u graag bij het vinden van een mooie boot die past bij uw product.
Kijk hier voor geschikte boten voor:

Boot huren: Familie-uitje

Samen met je familie genieten van het woelige water. Met een hapje en een drankje wordt het samenzijn met uw naasten nog leuker. U kunt ervoor kiezen om samen te zeilen, een leuk haventje ze bezoeken, een diner op het water te hebben, en natuurlijk nog veel meer. Huur een boot voor een familiefeest en u bent verzekerd van een prachtige dag.
Kijk hier voor geschikte boten voor:

Boot huren: Singles reizen

Op een schip de liefde van je leven ontmoeten, kan het nog romantischer? Een tocht met een boot geeft een bijzonder intieme atmosfeer, of u nu een lange vaartocht naar Zuid-Europa maakt of juist een korte tocht over de Wadden. Genietend van de zonsondergang vanaf de boeg van een mooi schip kunnen mooie dingen gebeuren!  
Kijk hier voor geschikte boten voor:

Boot huren: Transfers

Wilt u uw zakenrelaties (of bekenden / vrienden) verrassen met en mooie tocht van de ene naar de andere haven? Kies eens voor een boottocht. Met de boot kunt u bijna overal komen en onze schippers pikken u graag op. Met een transfer op een boot weet u zeker dat u een creatieve indruk maakt.
Kijk hier voor geschikte boten voor:

Boot huren: Vergaderlocatie

Op een boot vergaderen is een unieke gebeurtenis. De boten die wij voor dit evementstype aanbieden zijn voorzien van de bonodigde faciliteiten om presentaties te geven, te vergaderen, een lunch te nuttigen en om eventueel naderhand met een borrel de bijeenkomst af te sluiten. Uitermate geschikt voor het nemen van moeilijke beslissingen, want weglopen zit er niet in.
Kijk hier voor geschikte boten voor:

Boot huren: Filmopname

Bootnodig heeft al vele filmproducenten geholpen bij het vinden van een geschikte filmlocatie. Zoekt u een boot om een exclusiefe trouwerij te filmen, of juist een karakteristieke vissersboot met authentieke netten, of toch een luxe jacht die geschikt is voor een tocht over de Oostzee? Bootnodig heeft de kennis en het netwerk om u op maat te helpen.
Kijk hier voor geschikte boten voor:

Boot huren: Asverstrooiing

Boot huren asverstrooing
Een plechtige laatste bijeenkomst om de as van uw naaste te verstrooien over het wijde water is mogelijk op verschillende boten van Bootnodig. Natuurlijk hoort bij een dergelijke plechtigheid een boot met bepaalde faciliteiten, vergunningen en een passende uitstraling. De boten die aan deze voorwaarden voldoen vindt u hier.
Kijk hier voor geschikte boten voor:

Boot huren: Vrijgezellenfeest

Boot huren Vrijgezellenfeest
Op een boot afscheid nemen van het ongehuwde bestaan met een flink feest is een heerlijke belevenis. Laat de drank vloeien en maak er een gezellige dag van. Het is ook erg leuk om een paar havens aan te doen om daar de bloemetjes buiten te zetten. Geniet er van zolang het kan!
Kijk hier voor geschikte boten voor: