Huur een boot voor deze populaire vaargebieden

Steden

Een mooie stad kent u niet echt als u hem niet vanaf het water heeft bekeken! De prachtige oude binnensteden van de mooiste steden van Nederland hebben dan een heel andere uitstraling. De historische Nederlandse grachten geven de uitzonderlijke mogelijkheid tot deze ervaring, een aanrader voor ieder stadsbezoek.

Meren

Nederland staat bekend om zijn vele waterwegen. De vele meren en plassen dragen bij aan dit karakter. Er zijn bijzonder veel mogelijkheden voor een vaartocht over prachtige meren. Genieten van rust, het uitzicht, de flora en fauna, of actief zelf zeilen, het kan allemaal. Dit zijn de populairste meren en plassen op Bootnodig:

Rivieren

Een tocht over een rivier is spannend en afwisselend. Bekijk steden vanaf het water en zie hoe de moderne stad langzaam overgaat in het klassieke Nederlandse platteland. Deze oude natuurlijke waterwegen worden al eeuwen bevaren en zijn nog steeds spannend om te bevaren.  

Zeeën

Nederland heeft maar liefst 2 zeeën en dat zijn niet de minste. De Noordzee is één van de drukste waterwegen ter wereld en is bekend om zijn goede watersportmogelijkheden. De Waddenzee is daarnaast een uniek natuurgebied met uitzonderlijke flora en fauna bekijken. Voor ons aanbod van boten op deze zeeën en meer informatie volg deze link:

Duitsland

Duitsland heeft een prachtige kust met Waddeneilanden maar heeft ook vele rivieren en meren. De mogelijkheden zijn uitgebreid, van riviercruises tot watersportevenementen. Of een prachtige tocht door de natuur van Noord-Duitsland. Voor zowel jong en oud is Duitsland een prima gebied voor waterrecreatie.
Foto: Wikipedia

Griekenland

De griekse eilanden zijn het belangrijkste kenmerk van de morfologie van Griekenland en een belangrijk onderdeel van de cultuur van het land en traditie. Het Griekse soevereine land bestaat uit 6.000 eilanden en eilandjes die verspreid liggen in de Egeïsche en de Ionische Zee, waarvan er slechts 227 eilanden zijn bewoond. Dit is echt een uniek fenomeen voor het Europese continent.