Laatste nieuws van Bootnodig

Bootnodig op Whatsapp

Whatsapp logo

We zijn verheugd om aan te kondigen dat we een nieuwe manier hebben toegevoegd om met ons in contact te komen. Naast onze bestaande communicatiekanalen bieden we nu ook ondersteuning via WhatsApp!

We begrijpen dat gemak en directe toegang tot onze diensten belangrijk zijn voor u. Met WhatsApp kunt u nu eenvoudig en snel met ons communiceren, waar u ook bent. Of u nu vragen hebt over onze producten, informatie wilt aanvragen of hulp nodig hebt, ons team staat klaar om u te helpen via deze populaire messaging-app.

Nederlands

De grootste boot ter wereld

De grootste, de beste, de mooiste: de zoektocht naar het uitzonderlijke houdt ons altijd bezig. Dat geldt helemaal voor schepen. Elke keer als je een gigantische cruiseboot langs ziet komen denk je 'groter dan deze zal er wel niet zijn'. Maar dan blijk je er toch naast te zitten. Gek genoeg zijn cruiseschepen niet eens het grootst. Het grootste schip ooit dat ooit gebouwd is, is een mammoettanker.

Toch op zoek naar iets kleiners? Klik dan hier.

Nederlands

Zeilen vanuit Amsterdam

Zeilen vanuit Amsterdam? Dat zijn twee favorieten van watersporters verenigd in één. Zeilen en Amsterdam lijken niet direct samen te gaan. Amsterdam is dan wel het vaargebied voor pleziervaarders bij uitstek, zeilen doet u niet direct op de grachten. Maar er zijn verschillende zeilboten die in Amsterdam liggen. Een zeiltocht vanuit de hoofdstad is daarom een erg leuke afwisseling van de begane vaarpaden.

Overzicht van zeilboten die vertrekken vanuit Amsterdam:

Nederlands

Varen in Amsterdam

Varen in Amsterdam? Dan bent u bij ons goed! Bootnodig heeft verreweg het grootste aanbod van boten in Amsterdam. Vrijwel alle boten die in Amsterdam te vinden zijn vindt u bij ons op de website. Varen in Amsterdam met een sloep, een partyboot, een rondvaartboot of zelfs een aak, wij maken het voor u mogelijk. Het mooie is dat u bij ons altijd de laagste prijs betaald, want u huurt direct bij de eigenaar van het schip zelf. Varen in Amsterdam maken wij voor u makkelijk!

Nederlands

Meevaren Sail 2015 (Sail In)

Voordelig genieten van alle prachtige schepen van Sail? Vaar mee met Sail In!

Varen tijdens de Sail In is niks minder dan spektakulair. Eens in de vijf jaar varen de mooiste boten ter wereld naar Amsterdam en ze varen dan allemaal over het Noordzeekanaal van IJmuiden naar Amsterdam. Dat is een waar genot voor iedere toeschouwer, of u nu van boten houdt of niet. 

Nederlands

Bootnodig bemiddelt op koninklijk niveau

Opening Maximakanaal vanaf het water mede mogelijk gemaakt door Bootnodig!

Het Maximakanaal is op dinsdag 5 maart officieel geopend door niemand minder dan de koningin zelf. Met een kanonschot, het oplaten van ballonen en het zingen van het Maximakanaallied door een kinderkoor werd de nieuwe vaarweg officieel in gebruik genomen. Koningin Maxima voerde de plechtigheid uit vanaf het schip de Pure Liner 2. Bootnodig bracht deze vaartocht tot stand en maakte het daarmee mede mogelijk dat deze Koninklijke opening vanaf het water kon worden uitgevoerd.

Nederlands