Over Bootnodig

Bootnodig?

Sinds 2003 is Bootnodig dé online plek om uw zakelijke of privévaartocht te beginnen. Door middel van ons zoeksysteem vindt u gemakkelijk een schip dat past bij uw wensen. We hebben een zeer uitgebreid assortiment dat gemakkelijk sorteerbaar is. Zo zoekt u snel en doeltreffend. Door onze jarenlange ervaring en ons opgebouwde netwerk kunnen we u bijna altijd helpen aan een schip dat aan uw wensen voldoet. We werken ook buiten Nederland, bijvoorbeeld in Belgie, Griekenland en in Duitsland. Wij maken het organiseren van een mooie vaartocht eenvoudig!

Hoe werkt het?

U kunt een boot zoeken via het zoekmenu op de homepagina, maar u kunt ook een boottype, evenementtype of thuishaven uitzoeken. Het is belangrijk om uw tocht dichtbij de thuishaven van de boot te laten beginnen om zo voorvaarkosten te beperken. Nadat u een geschikte boot heeft gevonden vult u het informatie-aanvraagformulier in dat rechts van de boot staat. Als wij uw aanvraag hebben ontvangen krijgt u zo snel mogelijk een offerte met beschikbaarheid en prijs. Wij brengen u dan in contact met de schipper, zodat u uw tocht in detail kunt plannen.

Ik vind geen geschikte boot. Wat nu?

Ondanks ons uitgebreide zoeksysteem kan het voorkomen dat u niet een geschikte boot vindt. Natuurlijk kunt u ons altijd emailen of bellen! Met ons uitgebreide netwerk zijn we bijna altijd in staat om u te helpen.

Rechstreeks contact opnemen 

Als u rechtstreeks contact met ons wilt opnemen dan kan dat. Per e-mail nemen wij binnen één werkdag contact met u op. Direct e-mailen of bellen kan natuurlijk ook.

Wij zijn breikbaar op werkdagen van 09:00-18:00 uur.

Telefoon: +3185-08763402

E-mailinfo@bootnodig.nl

Nieuwsbrief per mail

Vul uw emailadres in, vink de nieuwsbrief aan en druk op abonneren.