Veelgestelde vragen

Bootnodig heeft de meeste boten die u in Amsterdam kunt huren, verzameld. Op deze pagina vindt u een overzicht van al onze boten in Amsterdam.

Als u goedkoop wilt varen in Amsterdam, dan kunt u het beste gebruik maken van een sloep zonder schipper. Dan kunt u al voor 45 euro per uur varen! Een overzicht van sloepen die u zonder schipper kunt huren in Amsterdam vindt u hier:

Sloepen in Amsterdam die zonder schipper verhuurd worden

Houd er wel rekening mee dat er meer mensen zijn die van deze goedkope oplossing gebruik willen maken. U kunt daarom het beste al een aantal dagen (of zelfs eerder) een dergelijke sloep reserveren. Een reservering is compleet als u de huurprijs betaalt. Er wordt bij dit soort sloepen ook een borg gevraagd, omdat u zonder toezicht de boot gebruikt. Soms kunt u langer varen met de sloep en de borg met deze extra vaartijd verekenen. 

Wilt u goedkoop varen in Amsterdam maar met een schipper?

Dan kunt u het beste een kleinere sloep nemen zoals de YB-II, de KIN10 of de sloep Radius. Kijk voor een overzicht hier:

Kleinere sloepen met schipper in Amsterdam

Als u een boot op onze site heeft gevonden die u interessant vindt, hoeft u alleen maar het formulier links van deze boot in te vullen en te versturen. Wij zoeken dan op zeer korte termijn de beschikbaarheid uit. U krijgt normaal gesproken binnen een dag een reactie. Mocht u naast de beschikbaarheid en prijs van de door u gevonden boot ook informatie over andere, vergelijkbare, boten willen ontvangen, schrijf dat dat in het opmerkingenveld. Let op, wij kunnen uw aanvraag pas behandelen als ook de 2e stap van het formulier is ingevuld.

 

De snelste manier om te achterhalen of een sloep in Amsterdam nog vrij is, is om het formulier bij de sloep in te vullen. Wij lezen altijd de email en zodra wij uw aanvraag binnen hebben, kunnen we pas voor u aan de slag. Telefonisch of over de chat kunnen wij u helaas niet beschikbaarheid doorgeven, omdat we dan niet genoeg informatie hebben. WIlt u dus snel weten of een boot vrij is? Vul het formulier in en wij zoeken het direct uit.

Nadat u een informatie aanvraag heeft ingediend gaan wij na of de boot beschikbaar is op de door u aangegeven datum. Zo ja, dan krijgt u van ons een offerte, waarbij we uw specifieke wensen in aanmerking hebben genomen. Mocht de boot niet beschikbaar zijn, dan melden wij dat. Natuurlijk kunnen we voor u op zoek gaan naar een vergelijkbaar alternatief. Vergeet niet: een offerte is vrijblijvend!

Voorvaarkosten zijn kosten die gemaakt worden om de boot naar de door opgegeven opstapplek te laten varen. Als een boot bijvoorbeeld als thuishaven Earnewâld heeft, kost het extra om op te stappen in Muiden. Het beste kunt u daarom een boot zoeken met een thuishaven die in de buurt is van uw opstapplek.

In Amsterdam betaalt iedere aanbieder van waterrecreatie €0,60,- per bezoeker of passagier aan belasting. Deze belasting wordt vaak direct doorberekend naar de klant. Het doel van deze extra belasting is dat aanbieders van amusement, verstrooiing, ontspanning of vermaak op het water meebetalen aan het schoonhouden van Amsterdam.

Dekbedden zijn aanwezig evenals matrasovertrekken en kussenslopen. Het kan zijn dat de schipper een extra coutage hiervoor berekend, maar u wordt daarvan natuurlijk op voorhand van op de hoogte gesteld. Indien u het avontuulijker vindt om met uw slaapzak op het dek onder de sterrenhemel te overnachten dan mag u die natuurlijk gerust meenemen.

Een bedrijfsuitje organiseren op een boot is natuurlijk een uitermate leuk evenement om uw werknemers dichter bij elkaar te brengen! WIj hebben boten die geschikt zijn voor bedrijfsuitjes in heel Nederland. Kijk hier voor een overzicht:

Boten voor bedrijfsuitjes

U kunt natuurlijk filteren op vaargebied!

Wij hebben voor u alle mooie partyboten van Amsterdam en omstreken verzameld. Kijk voor een compleet overzicht op deze pagina:

Partyboten Amsterdam

In Rotterdam zijn vele leuke partyboten. Wij hebben een ruim aanbod voor u verzameld. Kijk hier voor een overzicht:

​Partyboten in Rotterdam

U mag in Amsterdam niet op de grachten varen met muziek. Sommige boten hebben de mogelijkheid om zacht muziek te spelen, maar luide muziek is verboden en kan de schipper op fikse boetes komen te staan. Gelukkig mag u wel op de Amstel en het IJ muziek spelen op Volume. Wilt u dus een luider feestje organiseren? Neem dan een partyboot en ga het IJ op!

Er is maar een bepekrt aantal boten in Nederland dat geschikt is voor zeevissen geschikt is. Natuurlijk hebben wij ze voor u verzameld:

Zeevissen in Nederland

​Bij de grotere boten is het vaak noodzakelijk om aan te sluiten bij een andere groep, die ook gaat vissen. Maar mag de pret niet drukken, samen vissen maakt de ervaring nog spannender!

Eigen catering op partyboten, rondvaartboten, zeilboten en salonboten

Op veel boten is het niet toegestaan uw eigen catering mee te nemen. Denk dan vooral aan partyboten en salonboten. Voor dit soort luxere boten is de catering juist datgene waarop geld verdiend kan worden. Vergelijk het met een kroeg waar u een zaaltje huurt om te vergaderen. U betaalt voor de huur, maar dat betekent niet dat u zelf kratjes bier meeneemt. In sommige gevallen kunt u de catering wel afkopen​. U betaalt dan een bepaald bedrag hiervoor, afhankelijk van de boot en de grootte van de groep mensen die meevaart.

Eigen catering op sloepen

Op sloepen is het over het algemeen geen probleem om zelf eten en drinken mee te nemen. Toch zijn er ook hier uitzonderingen, vooral in Amsterdam zijn er verschillende sloepen waarop u alleen de catering van de sloep zelf kunt afnemen. Wilt u zeker zijn dat u de jusite sloep besteld? Zet dan in het formulier bij uw aanvraag dat u uw eigen catering wilt organiseren, Mocht dat niet mogelijk zijn op de door u aangevraagde sloep, dan zoeken wij voor u naar een passend alternatief.

 

Wij hebben het grootste aanbod van sloepen in Amsterdam. Omdat wij vrijwel elke sloep aanbieden die in Amsterdam vaart, kunt u er zeker van zijn dat u bij ons de best passende sloep voor uw vaartocht vindt. Zo hebben we sloepen die u zelf vaart. Deze gaan tot 12 personen. Verder zijn er ook sloepen met schipper. Deze hebben over het algemaan een hogere capaciteit. Voor een overzicht, kijk hier:

Sloep in Amsterdam

In Amsterdam is het vaarverkeer op de grachten gereguleerd. Dat betekent dat boten zonder een passende vergunning niet mogen varen op de grachten. Als er bij de boot staat aangegeven dat het vaargebied 'Amsterdamse grachten' is, dan heeft de betreffende boot die vergunning. Anders niet, de boot zal dan ook niet op de grachten mogen varen. Verder zijn boten met een te grote hoogte of breedte ongeschikt om de grachten op te gaan.

Wij hebben het grootste aanbod van partyboten in Nederland. Kijk hier voor een overzicht:

Partyboten in Nederland

Er varen erg veel sloepen in Amsterdam en de prijzen zijn dan ook zeer gevarieerd. Voor een kleine sloep die u zelf moet besturen betaalt u 45 euro, voor een sloep voor 35 personen waarbij u champagne geserveerd krijgt kan het oplopen tot 275 euro per uur. Als u een sloep huurt, moet u bij het berekenen van de prijs rekening houden met de volgende factoren:

-moet ik zelf varen of is er een schipper bij de prijs inbegrepen

-mag ik zelf de catering organiseren of moet ik het bij de boot afnemen

​-is het een luxe sloep met ruim toilet en kussens of een sloep zonder / met een minimaal toilet en geen kussens

Bij de omschrijving van de sloep staat normaalgesproken een prijs vermeld, alsmede de voorzieningen op de boot. Hieruit kunt u de prijs afleiden en of de boot geschikt is voor uw vaartocht.

Wij hebben de mooiste zeilboten voor het IJsselmeer voor u verzameld. Of u nu vanuit Makkum, Enkhuizen of Lelystad wilt vertrekken, wij hebben een mooi zeilboot voor u. Kijk hier voor het overzicht:

Zeilboten op het IJsselmeer

 

Er zijn veel mooie boten om op te trouwen! Let wel op het verschil tussen het organiseren van een trouwfeest en het uivoeren van de daadwerkelijke plechitgheid aan boord. Voor de laatste optie moet er natuurlijk een ambtenaar mee. Dat is in veel gemeentes wel mogelijk, maar het moet wel georganiseerd worden. Ook dient de boot in dit geval een officiele trouwlocatie te zijn. 

Als u aan boord wilt gaan trouwen, kunt u ons het beste een email sturen met daarin uw wensen en uw telefoonnummer. Wij gaan dan voor u aan de slag en we nemen dan met u contact op om de mogelijkheiden te bespreken. 

Mocht u vooral een schip willen gebruiken om een huwelijksfeest op te vieren, dan zijn er vele opties. U kunt in dat geval het beste een boot op onze site zoeken en het formulier bij de boot invullen, dan krijgt u van ons snel een aanbieding!

Wij hebben een groot aanbod van sloepen in Rotterdam. Kijk hier voor een overzicht:

Sloepen in Rotterdam

Wilt u snel weten of de sloep beschikbaar is? Vul dan het formulier bij het detailaanzicht van een boot volledig in!

Een boot kan worden gebruikt als platform voor tal van activiteiten. Hierbij valt te denken aan: - Filmopname Voor kleinere producties kan een schip zeer goed als werkplatform dienen. Kostbare apparatuur kan centraal worden bewaakt op het schip. Acteurs, rodi’s en visagisten geluids- en cameramensen kunnen probleemloos werken en voorbereiden vanaf een schip. - Productpresentatie Aad Ouborg van Princes te spreken zijn lijfspreuk is "Ondernemen is entertainen". Hoewel iedereen het erover eens is dat een overdaad aan luxe tijdens de presentatie van een nieuw product en/of dienst soms wel wat te veel kan zijn, blijft het een feit dat je je als ondernemer moet onderscheiden. Natuurlijk kunt u daarvoor een zaaltje huren bij een hotel of ander faciliteiten aanwenden. Veel verrassender is het om bijvoorbeeld de productpresentatie vlak bij de prospects te laten plaatsvinden met behulp van een flexibele presentatieruimte, te weten een boot - Kookdemonstratie Wat is er nu fijner dan koken op het water? Als u het weet mag u het ons mailen!

De traditionele zeilschepen of zeilboten die onderdeel uitmaken van de Bootnodig vloot zijn allen in het verleden tot rond de tweede wereldoorlog gebruikt om vracht te vervoeren. Dit gebeurde grotendeels via ondiepe meren, rivieren en kanalen waardoor de ontwerpers genoodzaakt waren om de diepgang van de schepen te beperken. Het gevolg is het ontwerp van een platbodem, het woord zegt het al een platte bodem, met de bijbehorende geringe diepgang (meestal rond de 50 cm). Bijkomend voordeel van dit model is dat de binnenruimte vaak zeer praktisch is in te delen, hetgeen weer resulteert in veel comfort voor de opvarenden.

Zeilen en varen zijn uiteraard niet mogelijk zonder de elementen der natuur. Omdat de natuur Reddingsboeiniet altijd even voorspelbaar is, is er altijd de schipper die zorg draagt voor uw veiligheid. Hierdoor is het bijvoorbeeld mogelijk dat er onder bepaalde condities niet met alle zeilen (vol tuig) kan worden gevaren. Of dat bepaalde windcondities een verandering van koers noodzakelijk maken. In de zeilvaart kan het in een uitzonderlijk situatie voorkomen dat u een gepland bezoek aan Enkhuizen moet inruilen voor een bezoekje aan Hoorn of Medemblik. Uiteraard heeft deze onzekerheid ook wel weer z'n charme. Er zijn toch al genoeg reizen waarbij de planning van uur tot uur wel vast staat. Met andere woorden: een extra reden om eens een boot te pakken!

Absoluut! Niet alleen de rust van het water, maar ook de deinende beweging van een boot speelt hierin een rol. Fysieke inspanning gedurende het hijsen van de zeilen. Maar bovenal de gezonde lucht: stofdeeltjes worden boven land vaak weer gerecirculeerd zodat ze blijvend de lucht vervuilen. Stofdeeltjes zullen bij contact met water daarentegen neerslaan. Natuurlijk afhankelijk van lokale uitstoot van stoffen kan in het algemeen gesteld worden dat lucht boven water schoner is dan op het vaste land. En misschien wist u het nog niet maar Vitamine D maakt het lichaam aan in de huid door middel van zonlicht, en op het water is de hoeveelheid zonlicht bijna tweemaal zo hoog als gevolg van de reflectie via het water. Tel uit uw winst!

Er worden geen boten verhuurd. Maar hierop zijn drie uitzonderingen:

  • Een boot aan de wal die als slaap- en leefvertrek dient voor uw gezin. Er zal dan dus niet gevaren worden.
  • Een boot die wordt gebuikt voor asverstrooiing. Dit valt onder de uitvaarten en die zijn nog toegestaan.
  • Een boot wordt gebruikt voor filmopnames. Dit is mogelijk maar er gelden wel beperkingen voor het aantal mensen dat tegelijk aan boord kan zijn.

Es werden keine Boote vermietet. Es gibt jedoch drei Ausnahmen:

  • Ein Boot an Land, das als Schlaf- und Wohnbereich für Ihre Familie dient. Es wird also kein Segeln geben.
  • Ein Boot zum Verstreuen der Asche. Dies fällt unter Beerdigungen und diese sind weiterhin erlaubt.
  • Zum Filmen wird ein Boot genutzt. Dies ist möglich, allerdings gibt es Einschränkungen hinsichtlich der Anzahl der Personen, die gleichzeitig an Bord sein dürfen.

The traditional sailing ships or sailing boats belonging to the Bootnodig fleet were used in the past for transporting goods until around the Second World War. This was mostly done via shallow lakes, rivers and canals, forcing planners to limit the draught of ships. The result is the design of a flat bottom, the word says everything a flat bottom, with the corresponding shallow draught (usually about 50 cm). Another advantage of this model is that the interior is often very practical to design, which in turn leads to much comfort for the sailors.

Die traditionellen Segelschiffe oder Segelboote, die zur Bootnodig-Flotte gehören, wurden in der Vergangenheit bis um den Zweiten Weltkrieg herum für den Gütertransport eingesetzt. Dies geschah größtenteils über flache Seen, Flüsse und Kanäle, was die Planer zwang, den Tiefgang der Schiffe zu begrenzen. Das Ergebnis ist die Gestaltung eines flachen Bodens, das Wort sagt alles einen flachen Boden, mit dem entsprechenden flachen Tiefgang (meist ca. 50 cm). Ein weiterer Vorteil dieses Modells ist, dass der Innenraum oft sehr praktisch zu gestalten ist, was wiederum zu viel Komfort für die Segler führt.

Die Organisation eines Betriebsausflugs auf einem Boot ist natürlich eine äußerst unterhaltsame Veranstaltung, um Ihre Mitarbeiter einander näher zu bringen! Wir haben Boote, die für Betriebsausflüge in den gesamten Niederlanden geeignet sind. Hier finden Sie eine Übersicht: Boote für Firmenausflüge Sie können natürlich nach Fahrgebiet filtern!

Wir haben das größte Angebot an Partybooten in den Niederlanden. Hier finden Sie eine Übersicht: Partyboote in den Niederlanden

Wir haben für Sie die schönsten Segelboote für das IJsselmeer zusammengestellt. Egal, ob Sie von Makkum, Enkhuizen oder Lelystad aus starten möchten, wir haben ein wunderschönes Segelboot für Sie. Hier finden Sie eine Übersicht: Segelboote auf dem IJsselmeer

In den Niederlanden gibt es nur eine begrenzte Anzahl von Booten, die zum Meeresangeln geeignet sind. Natürlich haben wir sie für Sie zusammengestellt: Meeresangeln in den Niederlanden Bei den größeren Booten ist es oft notwendig, sich einer anderen Gruppe anzuschließen, die ebenfalls angeln geht. Aber lassen Sie sich den Spaß nicht verderben, das gemeinsame Angeln macht das Erlebnis noch spannender!

Es gibt viele schöne Boote zum Heiraten! Bitte beachten Sie den Unterschied zwischen der Organisation einer Hochzeitsfeier und der Durchführung der eigentlichen Zeremonie an Bord. Bei der letzten Option muss natürlich ein Beamter anwesend sein. Dies ist in vielen Kommunen möglich, muss aber organisiert werden. In diesem Fall muss das Boot auch ein offizieller Hochzeitsort sein. Wenn Sie an Bord heiraten möchten, senden Sie uns am besten eine E-Mail mit Ihren Wünschen und Ihrer Telefonnummer. Wir machen uns dann für Sie an die Arbeit und kontaktieren Sie, um die Möglichkeiten zu besprechen. Wenn Sie ein Schiff hauptsächlich zur Feier einer Hochzeitsfeier nutzen möchten, gibt es viele Möglichkeiten. In diesem Fall suchen Sie am besten auf unserer Website nach einem Boot, füllen das Formular für das Boot aus und wir senden Ihnen schnell ein Angebot!

Wir haben eine große Auswahl an Schaluppen in Rotterdam. Hier finden Sie eine Übersicht: Schaluppen in Rotterdam Möchten Sie schnell wissen, ob die Schaluppe verfügbar ist? Dann füllen Sie das Formular für die Detailansicht eines Bootes aus!

In Amsterdam ist es nicht gestattet, mit Musik auf den Kanälen zu fahren. Auf einigen Booten besteht die Möglichkeit, leise Musik abzuspielen, laute Musik ist jedoch verboten und der Kapitän kann mit hohen Geldstrafen rechnen. Glücklicherweise ist es auf der Amstel und der IJ erlaubt, Musik in voller Lautstärke abzuspielen. Möchten Sie eine lautere Party veranstalten? Dann nehmen Sie ein Partyboot und machen Sie sich auf den Weg zum IJ!

Eigenes Catering auf Partybooten, Ausflugsbooten, Segelbooten und Salonbooten Zu viel Boote sind es nicht Erlaubt dein Bringen Sie Ihr eigenes Catering mit bei nehmen . Denken als hauptsächlich An Partyboote und Salonboote . Für Das Art luxuriöser Boote, die Verpflegung stimmt   Das wo Geld verdient wird dürfen werden . Vergleichen es mit einem Kneipe   wo du ein hast Zimmer Mieten Zu   bei treffen . Sie bezahlen für die Miete , aber Das bedeutet nicht das selbst Bringen Sie Kisten Bier mit . In manchen Fällen können Sie das Catering aufkaufen. Dafür zahlen Sie dann einen bestimmten Betrag, abhängig vom Boot und der Größe der mitfahrenden Personengruppe. Eigene Verpflegung auf Schaluppen Auf Schaluppen ist es grundsätzlich kein Problem, eigene Speisen und Getränke mitzubringen. Allerdings gibt es auch hier Ausnahmen, insbesondere in Amsterdam gibt es mehrere Schaluppen, auf denen man nur die Verpflegung der Schaluppe selbst erwerben kann. Möchten Sie sicher sein, dass Sie die richtige Schaluppe bestellen? Bitte geben Sie im Formular Ihrer Anfrage an, dass Sie Ihr Catering selbst organisieren möchten. Sollte dies auf der von Ihnen gewünschten Schaluppe nicht möglich sein, suchen wir nach einer geeigneten Alternative für Sie.

In Amsterdam segeln viele Schaluppen und die Preise sind daher sehr unterschiedlich. Für eine kleine Schaluppe, die Sie selbst fahren müssen, zahlen Sie 70 Euro, für eine Schaluppe für 35 Personen, bei der Ihnen Champagner serviert wird, können es bis zu 275 Euro pro Stunde sein. Wenn Sie eine Schaluppe mieten, müssen Sie bei der Preisberechnung folgende Faktoren berücksichtigen: -Muss ich selbst segeln oder ist ein Skipper im Preis inbegriffen? -Kann ich das Catering selbst organisieren oder muss ich es am Boot kaufen? -Ist es eine Luxus-Schaluppe mit einer geräumigen Toilette und Kissen oder eine Schaluppe ohne/mit einer minimalen Toilette und ohne Kissen? Die Beschreibung der Schaluppe enthält normalerweise einen Preis sowie die Ausstattung des Bootes. Daraus können Sie den Preis ermitteln und feststellen, ob das Boot für Ihre Kreuzfahrt geeignet ist.

Wir haben die größte Auswahl an Schaluppen in Amsterdam. Da wir fast jede Schaluppe anbieten, die in Amsterdam fährt, können Sie sicher sein, dass Sie bei uns die am besten geeignete Schaluppe für Ihre Kreuzfahrt finden. Wir haben Schaluppen, die Sie selbst segeln können. Diese reichen bis zu 12 Personen. Es gibt auch Schaluppen mit Kapitän. Diese verfügen im Allgemeinen über eine höhere Kapazität. Eine Übersicht finden Sie hier: Schaluppe in Amsterdam

Der schnellste Weg herauszufinden, ob eine Schaluppe in Amsterdam noch verfügbar ist, besteht darin, das Formular vor Ort auszufüllen. Wir lesen die E-Mail immer und sobald wir Ihre Anfrage erhalten haben, können wir erst mit der Arbeit für Sie beginnen. Leider können wir Ihnen die Verfügbarkeit per Telefon oder Chat nicht mitteilen, da uns nicht genügend Informationen vorliegen. Möchten Sie schnell wissen, ob ein Boot verfügbar ist? Füllen Sie das Formular aus und wir werden es umgehend herausfinden.

Wenn Sie auf unserer Website ein Boot gefunden haben, das Sie interessiert, müssen Sie nur noch das Formular links neben diesem Boot ausfüllen und absenden. Wir werden dann sehr kurzfristig die Verfügbarkeit prüfen. Normalerweise erhalten Sie innerhalb eines Tages eine Antwort. Wenn Sie neben der Verfügbarkeit und dem Preis des von Ihnen gefundenen Bootes auch Informationen zu anderen vergleichbaren Booten erhalten möchten, schreiben Sie dies bitte in das Kommentarfeld. Bitte beachten Sie, dass wir Ihre Anfrage erst bearbeiten können, wenn der 2. Schritt des Formulars abgeschlossen ist.

Wenn Sie in Amsterdam günstig segeln möchten , dann Kannst du es machen Am besten Verwendung einen machen Schaluppe ohne Kapitän . Dann können Sie es für 45 Euro pro Stunde machen Segel ! A Übersicht der Schaluppen , die Sie ohne mieten können Kapitän dürfen Vermietungen in Amsterdam finden Sie hier : Schaluppen in Amsterdam, die ohne Skipper gemietet werden Bedenken Sie, dass es immer mehr Menschen gibt, die diese günstige Lösung nutzen möchten. Deshalb ist es am besten, eine solche Schaluppe für ein paar Tage (oder sogar schon früher) zu reservieren. Eine Reservierung ist abgeschlossen, wenn Sie den Mietpreis bezahlt haben. Auch für diesen Schaluppentyp ist eine Kaution zu hinterlegen, da Sie das Boot ohne Aufsicht nutzen. Manchmal können Sie länger mit der Schaluppe segeln und die Kaution mit dieser zusätzlichen Fahrzeit verrechnen. Möchten Sie günstig in Amsterdam segeln, aber mit einem Skipper? Dann nehmen Sie am besten eine kleinere Schaluppe wie die YB-II, die KIN10 oder die Schaluppe Radius. Hier finden Sie eine Übersicht: Kleinere Schaluppen mit Skipper in Amsterdam

Die Kosten vor der Abfahrt sind die Kosten, die entstehen, um das Boot zum angegebenen Einstiegsort zu bringen. Wenn ein Boot beispielsweise Earnewâld als Heimathafen hat, fallen für das Einsteigen in Muiden zusätzliche Kosten an. Suchen Sie daher am besten nach einem Boot mit einem Heimathafen in der Nähe Ihres Einstiegsortes.

In Amsterdam zahlt jeder Wassersportanbieter pro Besucher oder Passagier. Diese Steuer wird häufig direkt an den Kunden weitergegeben. Mit dieser Zusatzsteuer soll sichergestellt werden, dass Anbieter von Unterhaltung, Abwechslung, Entspannung oder Unterhaltung auf dem Wasser dazu beitragen, Amsterdam sauber zu halten.

Nachdem Sie eine Informationsanfrage gestellt haben, prüfen wir, ob das Boot zum von Ihnen angegebenen Datum verfügbar ist. Dann erstellen wir Ihnen ein Angebot, das Ihre spezifischen Wünsche berücksichtigt. Sollte das Boot nicht verfügbar sein, werden wir dies melden. Selbstverständlich können wir für Sie nach einer vergleichbaren Alternative suchen. Vergessen Sie nicht: Ein Angebot ist unverbindlich!

Ein Boot kann als Plattform für viele Aktivitäten genutzt werden. Dazu gehören: - Filmaufnahmen Bei kleineren Produktionen kann ein Schiff sehr gut als Arbeitsplattform dienen. Wertvolle Ausrüstung kann zentral auf dem Schiff überwacht werden. Schauspieler, Rodis und Visagisten, Ton- und Kameraleute können problemlos von einem Schiff aus arbeiten und vorbereiten. - Produktpräsentation Aad Ouborg von Princes spricht über sein Motto „Unternehmertum ist unterhaltsam“. Obwohl sich alle darüber einig sind, dass ein Übermaß an Luxus bei der Präsentation eines neuen Produkts und/oder einer neuen Dienstleistung manchmal etwas zu viel sein kann, bleibt die Tatsache bestehen, dass man sich als Unternehmer profilieren muss. Selbstverständlich können Sie hierfür ein Zimmer in einem Hotel mieten oder andere Einrichtungen nutzen. Viel überraschender ist es beispielsweise, wenn die Produktpräsentation nah am Interessenten auf einer flexiblen Präsentationsfläche, nämlich einem Boot, stattfindet – Kochdemonstration Was gibt es Schöneres, als auf dem Wasser zu kochen? Wenn Sie es wissen, senden Sie uns bitte eine E-Mail!

Absolut! Dabei spielt nicht nur die Ruhe des Wassers, sondern auch die Stampfbewegung eines Bootes eine Rolle. Körperliche Anstrengung beim Hissen der Segel. Vor allem aber gesunde Luft: Oft werden Staubpartikel über Land rezirkuliert, sodass sie die Luft dauerhaft verschmutzen. Staubpartikel hingegen werden bei Kontakt mit Wasser niedergeschlagen. Abhängig von den örtlichen Stoffemissionen lässt sich natürlich grundsätzlich sagen, dass die Luft über Wasser sauberer ist als an Land. Und vielleicht wussten Sie es noch nicht, aber der Körper produziert Vitamin D in der Haut durch Sonnenlicht, und auf dem Wasser ist die Menge des Sonnenlichts aufgrund der Reflexion durch das Wasser fast doppelt so hoch. Zählen Sie Ihre Gewinne!

Segeln und Bootfahren sind ohne die Elemente der Natur natürlich nicht möglich. Da die Natur nicht immer vorhersehbar ist, gibt es immer einen Skipper, der für Ihre Sicherheit sorgt. Das bedeutet zum Beispiel, dass es unter bestimmten Bedingungen nicht möglich sein kann, mit allen Segeln (Vollrigg) zu segeln. Oder dass bestimmte Windverhältnisse eine Kursänderung erforderlich machen. In Ausnahmefällen müssen Sie beim Segeln möglicherweise einen geplanten Besuch in Enkhuizen gegen einen Besuch in Hoorn oder Medemblik eintauschen. Natürlich hat diese Unsicherheit auch ihren Reiz. Es gibt bereits viele Fahrten, bei denen der Zeitplan von Stunde zu Stunde festgelegt ist. Mit anderen Worten: ein zusätzlicher Grund, ein Boot zu nehmen!

Bettdecken sowie Matratzenbezüge und Kissenbezüge sind vorhanden. Der Skipper kann hierfür eine zusätzliche Coupage verlangen, Sie werden aber selbstverständlich vorher darüber informiert. Wenn Sie es abenteuerlicher finden, mit Ihrem Schlafsack auf dem Deck unter den Sternen zu übernachten, können Sie ihn natürlich gerne mitnehmen.