Bootnodig op Whatsapp

Whatsapp logo

We zijn verheugd om aan te kondigen dat we een nieuwe manier hebben toegevoegd om met ons in contact te komen. Naast onze bestaande communicatiekanalen bieden we nu ook ondersteuning via WhatsApp!

We begrijpen dat gemak en directe toegang tot onze diensten belangrijk zijn voor u. Met WhatsApp kunt u nu eenvoudig en snel met ons communiceren, waar u ook bent. Of u nu vragen hebt over onze producten, informatie wilt aanvragen of hulp nodig hebt, ons team staat klaar om u te helpen via deze populaire messaging-app.

Hoe kunt u ons bereiken op WhatsApp? Het is heel eenvoudig! Voeg ons telefoonnummer, +31850876340, toe aan uw contacten en stuur ons een bericht. Onze toegewijde klantenservicemedewerkers zullen zo snel mogelijk reageren en ervoor zorgen dat uw vragen worden beantwoord en uw problemen worden opgelost.

We blijven natuurlijk ook beschikbaar via onze andere communicatiekanalen, zoals telefoon en e-mail. U kunt ons bereiken op +31850876340 en info@bootnodig.nl voor alle andere vragen die u heeft.

We willen u bedanken voor uw voortdurende steun en vertrouwen in onze diensten. Het toevoegen van WhatsApp aan onze contactmogelijkheden is een stap voorwaarts in ons streven om u de best mogelijke klantenservice te bieden.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen via WhatsApp voor al uw vragen, opmerkingen of suggesties. We kijken ernaar uit om u te helpen en uw ervaring met ons bedrijf nog beter te maken.

Met vriendelijke groet,

Bootnodig