Meevaren Sail 2015 (Sail In)

Voordelig genieten van alle prachtige schepen van Sail? Vaar mee met Sail In!

Varen tijdens de Sail In is niks minder dan spektakulair. Eens in de vijf jaar varen de mooiste boten ter wereld naar Amsterdam en ze varen dan allemaal over het Noordzeekanaal van IJmuiden naar Amsterdam. Dat is een waar genot voor iedere toeschouwer, of u nu van boten houdt of niet. 

Meevaren met Sail In 2015

Om met een boot tijdens Sail op het evenementen terrein te varen is vrij prijzig. Dit komt door de grote vraag en door de extra kosten die de organisatie rekent. Als u toch wilt genieten van al het nautische pracht en praal kunt u de schepen bewonderen voordat ze op het festival terrein komen. Tijdens de Sail In dus. Wij hebben een aantal boten beschikbaar, die meevaren tot het festival terrein. Wees er snel bij als u ook wilt meevaren met de Sail In!

Sail Amsterdam 2015

Sail Amsterdam vindt dit jaar plaats van 19 t/m 23 augustus 2015. Sail Amsterdam is het grootste, gratis toegankelijke publieksevenement van Nederland en vindt iedere 5 jaar plaats. De Amsterdamse IJhaven is dan een levendig spektakel met theater en muziek. Dit jaar doen doen ongeveer 600 schepen mee.M werf, goed te bereiken met de auto en openbaar vervoer.