Boot huren Gay Pride

Overzicht

zaterdag, 3 augustus, 2024

Een boot huren voor de Gay Pride in Amsterdam is een geweldige ervaring. Vaar achter de wereldberoemde Amsterdamse Canal Parade aan en ervaar de vrolijke mensenmassa's vanaf het water. Een unieke dag om op de Amsterdamse grachten te varen! Geniet van het vrolijke en kleurrijke spektakel in comfort. Het is een stuk prettiger vanaf het water te kijken naar de gezellige drukte dan om middenin de hossende menigte te staan! Vrijwel alle leuke Amsterdamse boten hebben wij in ons assortiment, wees er dus snel bij als u een passende boot wilt hebben. Varen met de Canal Parade is voor iedereen die van een leuk feest houdt een mooie ervaring. Huur een boot voor Gay Pride en vaar over de Amsterdamse grachten in stijl!

Boten in de buurt van Boot huren Gay Pride

Boot huren Amsterdam. Klipper Avontuur
Deze boot ligt in Amsterdam. Op deze boot kunnen hoogstens 42 personen varen. Dit schip heeft o.a. deze vaargebieden: Het IJ, IJsselmeer, IJmeer / Pampus.
24
Boot huren Amsterdam. Rondvaartboot Johanna
Deze boot ligt in Amsterdam. Op deze boot kunnen hoogstens 20 personen varen. Dit schip heeft o.a. deze vaargebieden: Grachten Amsterdam, Het IJ, Amstel.
0
Boot huren Amsterdam. Rondvaartboot Hoop op Behoud
Deze boot ligt in Amsterdam. Op deze boot kunnen hoogstens 60 personen varen. Dit schip heeft o.a. deze vaargebieden: Grachten Amsterdam, Het IJ, Amstel.
0
Boot huren Amsterdam. Partyboot Pure-liner 2
Deze boot ligt in Amsterdam. Op deze boot kunnen hoogstens 600 personen varen. Dit schip heeft o.a. deze vaargebieden: Het IJ, IJsselmeer, Zuid-Holland.
Boot huren Amsterdam. Rondvaartboot Jeroen Krabbé
Deze boot ligt in Amsterdam. Op deze boot kunnen hoogstens 50 personen varen. Dit schip heeft o.a. deze vaargebieden: Grachten Amsterdam, Het IJ, Amstel.
Boot huren Amsterdam. Rondvaartboot Tijd zal het Leeren
Deze boot ligt in Amsterdam. Op deze boot kunnen hoogstens 50 personen varen. Dit schip heeft o.a. deze vaargebieden: Grachten Amsterdam, Het IJ, Utrecht.
0