Boot huren Asverstrooiing

Boat rental Amsterdam. Sloop Geertje
Boot huren voor Asverstrooiing op de Geertje is mogelijk tot 6 personen. Dit schip vaart hier: Amsterdam, Grachten Amsterdam, Het IJ, IJmeer / Pampus, Amstel. De thuishaven van de Geertje is Amsterdam.
Boot huren Amsterdam. Gondel Venetiaanse gondel
Boot huren voor Asverstrooiing op de Venetiaanse gondel is mogelijk tot 6 personen. Dit schip vaart hier: Grachten Amsterdam. De thuishaven van de Venetiaanse gondel is Amsterdam.
Boot huren Amsterdam. Salonboot Kaprifolia
Boot huren voor Asverstrooiing op de Kaprifolia is mogelijk tot 8 personen. Dit schip vaart hier: Grachten Amsterdam, Het IJ, Amstel, Vecht. De thuishaven van de Kaprifolia is Amsterdam.
Boot huren Heeg. Speedboot Tornado 8
Boot huren voor Asverstrooiing op de Tornado 8 is mogelijk tot 8 personen. Dit schip vaart hier: IJsselmeer, IJmeer / Pampus, Ketelmeer. De thuishaven van de Tornado 8 is Heeg.
Boot huren Deventer. Rondvaartboot Tram
Boot huren voor Asverstrooiing op de Tram is mogelijk tot 12 personen. Dit schip vaart hier: IJssel. De thuishaven van de Tram is Deventer.
Boot huren Amsterdam. Salonboot Undine
Boot huren voor Asverstrooiing op de Undine is mogelijk tot 12 personen. Dit schip vaart hier: Amsterdam, Grachten Amsterdam. De thuishaven van de Undine is Amsterdam.
Boot huren Amsterdam. Salonboot Sarah
Boot huren voor Asverstrooiing op de Sarah is mogelijk tot 12 personen. Dit schip vaart hier: Amsterdam, Grachten Amsterdam. De thuishaven van de Sarah is Amsterdam.
0
Boot huren Monnickendam. Tjalk Zuiderzee
Boot huren voor Asverstrooiing op de Zuiderzee is mogelijk tot 12 personen. Dit schip vaart hier: Het IJ, IJsselmeer, IJmeer / Pampus, Friesland, Waddenzee. De thuishaven van de Zuiderzee is Monnickendam.
12
Boot huren Amsterdam. Salonboot Amber
Boot huren voor Asverstrooiing op de Amber is mogelijk tot 12 personen. Dit schip vaart hier: Amsterdam, Het IJ, Markermeer, Amstel, Vecht. De thuishaven van de Amber is Amsterdam.
Boot huren Amsterdam. Salonboot Schollevaar
Boot huren voor Asverstrooiing op de Schollevaar is mogelijk tot 12 personen. Dit schip vaart hier: Amsterdam, Grachten Amsterdam, Het IJ, IJmeer / Pampus. De thuishaven van de Schollevaar is Amsterdam.
Boot huren Amsterdam. Sloep Wan-Hoop
Boot huren voor Asverstrooiing op de Wan-Hoop is mogelijk tot 12 personen. Dit schip vaart hier: Amsterdam, Amstel. De thuishaven van de Wan-Hoop is Amsterdam.
Boot huren voor Asverstrooiing op de Elektrische sloep is mogelijk tot 12 personen. Dit schip vaart hier: Markermeer. De thuishaven van de Elektrische sloep is Hoorn.

Pagina's