Boot huren Grachtentocht

Boot huren Amsterdam. Salonboot Ambolux
Boot huren voor Grachtentocht op de Ambolux is mogelijk tot 3 personen. Dit schip vaart hier: Amsterdam, Grachten Amsterdam. De thuishaven van de Ambolux is Amsterdam.
Boat rental Amsterdam. Sloop Geertje
Boot huren voor Grachtentocht op de Geertje is mogelijk tot 6 personen. Dit schip vaart hier: Amsterdam, Grachten Amsterdam, Het IJ, IJmeer / Pampus, Amstel. De thuishaven van de Geertje is Amsterdam.
Boat rental Leeuwarden. Gondela Rosa
Boot huren voor Grachtentocht op de Rosa is mogelijk tot 6 personen. Dit schip vaart hier: Friesland, Leeuwarden. De thuishaven van de Rosa is Leeuwarden.
Boot huren Amsterdam. Gondel Venetiaanse gondel
Boot huren voor Grachtentocht op de Venetiaanse gondel is mogelijk tot 6 personen. Dit schip vaart hier: Grachten Amsterdam. De thuishaven van de Venetiaanse gondel is Amsterdam.
Boot huren Amsterdam. Sloep YB II
Boot huren voor Grachtentocht op de YB II is mogelijk tot 8 personen. Dit schip vaart hier: Grachten Amsterdam, Het IJ. De thuishaven van de YB II is Amsterdam.
Boot huren Leiden. Sloep Huursloep Leiden
Boot huren voor Grachtentocht op de Huursloep Leiden is mogelijk tot 12 personen. Dit schip vaart hier: Leiden. De thuishaven van de Huursloep Leiden is Leiden.
Boat rental Amsterdam. Saloon boat Giuliana
Boot huren voor Grachtentocht op de Giuliana is mogelijk tot 12 personen. Dit schip vaart hier: Amsterdam, Grachten Amsterdam, Het IJ, Amstel. De thuishaven van de Giuliana is Amsterdam.
0
Boat rental Amsterdam. Saloon boat Stern
Boot huren voor Grachtentocht op de Stern is mogelijk tot 12 personen. Dit schip vaart hier: Amsterdam, Grachten Amsterdam, Het IJ. De thuishaven van de Stern is Amsterdam.
Boat rental Amsterdam. Saloon boat Undine
Boot huren voor Grachtentocht op de Undine is mogelijk tot 12 personen. Dit schip vaart hier: Amsterdam, Grachten Amsterdam. De thuishaven van de Undine is Amsterdam.
Boot huren Utrecht (stad). Sloep Huursloep Utrecht
Boot huren voor Grachtentocht op de Huursloep Utrecht is mogelijk tot 12 personen. Dit schip vaart hier: Utrecht. De thuishaven van de Huursloep Utrecht is Utrecht (stad).
Boot huren Amsterdam. Salonboot Zavi
Boot huren voor Grachtentocht op de Zavi is mogelijk tot 12 personen. Dit schip vaart hier: Amsterdam, Grachten Amsterdam. De thuishaven van de Zavi is Amsterdam.
Boat rental Amsterdam. Saloon boat Schollevaar
Boot huren voor Grachtentocht op de Schollevaar is mogelijk tot 12 personen. Dit schip vaart hier: Amsterdam, Grachten Amsterdam, Het IJ, IJmeer / Pampus. De thuishaven van de Schollevaar is Amsterdam.

Pagina's