Boot huren Grachtentocht

Boot huren Amsterdam. Salonboot Ambolux
Boot huren voor Grachtentocht op de Ambolux is mogelijk tot 3 personen. Dit schip vaart hier: Amsterdam, Grachten Amsterdam. De thuishaven van de Ambolux is Amsterdam.
Boot huren Amsterdam. Gondel Venetiaanse gondel
Boot huren voor Grachtentocht op de Venetiaanse gondel is mogelijk tot 6 personen. Dit schip vaart hier: Grachten Amsterdam. De thuishaven van de Venetiaanse gondel is Amsterdam.
Boat rental Amsterdam. Sloop Geertje
Boot huren voor Grachtentocht op de Geertje is mogelijk tot 6 personen. Dit schip vaart hier: Amsterdam, Grachten Amsterdam, Het IJ, IJmeer / Pampus, Amstel. De thuishaven van de Geertje is Amsterdam.
Boot huren Leeuwarden. Gondel Rosa
Boot huren voor Grachtentocht op de Rosa is mogelijk tot 6 personen. Dit schip vaart hier: Friesland, Leeuwarden. De thuishaven van de Rosa is Leeuwarden.
Boot huren Amsterdam. Sloep YB II
Boot huren voor Grachtentocht op de YB II is mogelijk tot 8 personen. Dit schip vaart hier: Grachten Amsterdam, Het IJ. De thuishaven van de YB II is Amsterdam.
Boot huren Amsterdam. Salonboot Sarah
Boot huren voor Grachtentocht op de Sarah is mogelijk tot 12 personen. Dit schip vaart hier: Amsterdam, Grachten Amsterdam. De thuishaven van de Sarah is Amsterdam.
0
Boat rental Amsterdam. Saloon boat Britannia
Boot huren voor Grachtentocht op de Britannia is mogelijk tot 12 personen. Dit schip vaart hier: Amsterdam, Grachten Amsterdam, Het IJ, Amstel. De thuishaven van de Britannia is Amsterdam.
Boot huren Amsterdam. Rondvaartboot Dreamtime
Boot huren voor Grachtentocht op de Dreamtime is mogelijk tot 12 personen. Dit schip vaart hier: Amsterdam, Grachten Amsterdam, Amstel. De thuishaven van de Dreamtime is Amsterdam.
Boot huren voor Grachtentocht op de Elektrische sloep is mogelijk tot 12 personen. Dit schip vaart hier: Markermeer. De thuishaven van de Elektrische sloep is Hoorn.
Boot huren Den Haag. Salonboot Stella maris
Boot huren voor Grachtentocht op de Stella maris is mogelijk tot 12 personen. Dit schip vaart hier: Delft, Den Haag, Leidschendam, Voorburg, Zuid-Holland. De thuishaven van de Stella maris is Den Haag.
Boot huren Den Bosch. Sloep VIP
Boot huren voor Grachtentocht op de VIP is mogelijk tot 12 personen. Dit schip vaart hier: Den Bosch. De thuishaven van de VIP is Den Bosch.
Boot huren Amsterdam. Sloep Jan van Gent II
Boot huren voor Grachtentocht op de Jan van Gent II is mogelijk tot 12 personen. Dit schip vaart hier: Het IJ, Haarlem, Haarlemmermeer, IJmeer / Pampus, Amstel. De thuishaven van de Jan van Gent II is Amsterdam.
2

Pagina's