Boot huren Grachtentocht

Boot huren Amsterdam. Salonboot Ambolux
Boot huren voor Grachtentocht op de Ambolux is mogelijk tot 3 personen. Dit schip vaart hier: Amsterdam, Grachten Amsterdam. De thuishaven van de Ambolux is Amsterdam.
Boot huren Amsterdam. Gondel Venetiaanse gondel
Boot huren voor Grachtentocht op de Venetiaanse gondel is mogelijk tot 6 personen. Dit schip vaart hier: Grachten Amsterdam. De thuishaven van de Venetiaanse gondel is Amsterdam.
Boot huren Amsterdam. Sloep YB II
Boot huren voor Grachtentocht op de YB II is mogelijk tot 8 personen. Dit schip vaart hier: Grachten Amsterdam, Het IJ. De thuishaven van de YB II is Amsterdam.
Boot huren Amsterdam. Sloep Geertje
Boot huren voor Grachtentocht op de Geertje is mogelijk tot 12 personen. Dit schip vaart hier: Amsterdam, Grachten Amsterdam, Het IJ, IJmeer / Pampus, Amstel. De thuishaven van de Geertje is Amsterdam.
Boot huren Amsterdam. Salonboot Stern
Boot huren voor Grachtentocht op de Stern is mogelijk tot 12 personen. Dit schip vaart hier: Amsterdam, Grachten Amsterdam, Het IJ. De thuishaven van de Stern is Amsterdam.
Boot huren Amsterdam. Sloep Jan van Gent II
Boot huren voor Grachtentocht op de Jan van Gent II is mogelijk tot 12 personen. Dit schip vaart hier: Het IJ, Haarlem, Haarlemmermeer, IJmeer / Pampus, Amstel. De thuishaven van de Jan van Gent II is Amsterdam.
2
Boot huren Leiden. Sloep Huursloep Leiden
Boot huren voor Grachtentocht op de Huursloep Leiden is mogelijk tot 12 personen. Dit schip vaart hier: Leiden. De thuishaven van de Huursloep Leiden is Leiden.
Boot huren Amsterdam. Salonboot Zavi
Boot huren voor Grachtentocht op de Zavi is mogelijk tot 12 personen. Dit schip vaart hier: Amsterdam, Grachten Amsterdam. De thuishaven van de Zavi is Amsterdam.
Boot huren Amsterdam. Salonboot Sarah
Boot huren voor Grachtentocht op de Sarah is mogelijk tot 12 personen. Dit schip vaart hier: Amsterdam, Grachten Amsterdam. De thuishaven van de Sarah is Amsterdam.
Boot huren Utrecht (stad). Sloep Huursloep Utrecht
Boot huren voor Grachtentocht op de Huursloep Utrecht is mogelijk tot 12 personen. Dit schip vaart hier: Utrecht. De thuishaven van de Huursloep Utrecht is Utrecht (stad).
Boot huren Amsterdam. Sloep Wan-Hoop
Boot huren voor Grachtentocht op de Wan-Hoop is mogelijk tot 12 personen. Dit schip vaart hier: Amsterdam, Amstel. De thuishaven van de Wan-Hoop is Amsterdam.
Boot huren Amsterdam. Salonboot Marjet
Boot huren voor Grachtentocht op de Marjet is mogelijk tot 12 personen. Dit schip vaart hier: Grachten Amsterdam, Het IJ. De thuishaven van de Marjet is Amsterdam.

Pagina's