Boot huren Grachtentocht

Boot huren Amsterdam. Salonboot Ambolux
Boot huren voor Grachtentocht op de Ambolux is mogelijk tot 3 personen. Dit schip vaart hier: Amsterdam, Grachten Amsterdam. De thuishaven van de Ambolux is Amsterdam.
Boot huren Amsterdam. Gondel Venetiaanse gondel
Boot huren voor Grachtentocht op de Venetiaanse gondel is mogelijk tot 6 personen. Dit schip vaart hier: Grachten Amsterdam. De thuishaven van de Venetiaanse gondel is Amsterdam.
Boot huren Amsterdam. Sloep YB II
Boot huren voor Grachtentocht op de YB II is mogelijk tot 8 personen. Dit schip vaart hier: Grachten Amsterdam, Haven Amsterdam / IJ. De thuishaven van de YB II is Amsterdam.
Boot huren Amsterdam. Sloep Huursloep Adam
Boot huren voor Grachtentocht op de Huursloep Adam is mogelijk tot 9 personen. Dit schip vaart hier: Grachten Amsterdam. De thuishaven van de Huursloep Adam is Amsterdam.
Boot huren Amsterdam. Rondvaartboot Dreamtime
Boot huren voor Grachtentocht op de Dreamtime is mogelijk tot 12 personen. Dit schip vaart hier: Amsterdam, Grachten Amsterdam, Amstel. De thuishaven van de Dreamtime is Amsterdam.
Boot huren Amsterdam. Sloep Jan van Gent II
Boot huren voor Grachtentocht op de Jan van Gent II is mogelijk tot 12 personen. Dit schip vaart hier: Haven Amsterdam / IJ, IJmeer / Pampus, Amstel. De thuishaven van de Jan van Gent II is Amsterdam.
2
Boot huren Amsterdam. Sloep Geertje
Boot huren voor Grachtentocht op de Geertje is mogelijk tot 12 personen. Dit schip vaart hier: Amsterdam, Grachten Amsterdam, Haven Amsterdam / IJ, IJmeer / Pampus, Amstel. De thuishaven van de Geertje is Amsterdam.
Boot huren Amsterdam. Salonboot Stern
Boot huren voor Grachtentocht op de Stern is mogelijk tot 12 personen. Dit schip vaart hier: Amsterdam, Grachten Amsterdam, Haven Amsterdam / IJ. De thuishaven van de Stern is Amsterdam.
Boot huren Utrecht. Sloep Huursloep Utrecht
Boot huren voor Grachtentocht op de Huursloep Utrecht is mogelijk tot 12 personen. Dit schip vaart hier: Utrecht. De thuishaven van de Huursloep Utrecht is Utrecht.
Boot huren Amsterdam. Salonboot Zavi
Boot huren voor Grachtentocht op de Zavi is mogelijk tot 12 personen. Dit schip vaart hier: Amsterdam, Grachten Amsterdam. De thuishaven van de Zavi is Amsterdam.
Boot huren Amsterdam. Sloep Wan-Hoop
Boot huren voor Grachtentocht op de Wan-Hoop is mogelijk tot 12 personen. Dit schip vaart hier: Amsterdam, Grachten Amsterdam, Amstel. De thuishaven van de Wan-Hoop is Amsterdam.
Boot huren Amsterdam. Salonboot Marjet
Boot huren voor Grachtentocht op de Marjet is mogelijk tot 12 personen. Dit schip vaart hier: Grachten Amsterdam, Haven Amsterdam / IJ. De thuishaven van de Marjet is Amsterdam.

Pagina's