Boot huren Grachtentocht

Boot huren voor Grachtentocht op de Elektrische sloep is mogelijk tot 12 personen. Dit schip vaart hier: Markermeer. De thuishaven van de Elektrische sloep is Hoorn.
Boot huren Amsterdam. Sloep Simon
Boot huren voor Grachtentocht op de Simon is mogelijk tot 18 personen. Dit schip vaart hier: Amsterdam, Grachten Amsterdam. De thuishaven van de Simon is Amsterdam.
0
Boot huren Amsterdam. Salonboot Sofia
Boot huren voor Grachtentocht op de Sofia is mogelijk tot 32 personen. Dit schip vaart hier: Amsterdam, Grachten Amsterdam. De thuishaven van de Sofia is Amsterdam.
0
Boot huren Amsterdam. Rondvaartboot The Club
Boot huren voor Grachtentocht op de The Club is mogelijk tot 35 personen. Dit schip vaart hier: Amsterdam, Grachten Amsterdam. De thuishaven van de The Club is Amsterdam.
Boot huren Amsterdam. Salonboot Ms. Agatha
Boot huren voor Grachtentocht op de Ms. Agatha is mogelijk tot 36 personen. Dit schip vaart hier: Grachten Amsterdam, Amstel. De thuishaven van de Ms. Agatha is Amsterdam.
Boot mieten Amsterdam. Salonboot Avanti
Boot huren voor Grachtentocht op de Avanti is mogelijk tot 40 personen. Dit schip vaart hier: Amsterdam, Grachten Amsterdam, Het IJ. De thuishaven van de Avanti is Amsterdam.
Boot huren Amsterdam. Sloep Cruise
Boot huren voor Grachtentocht op de Cruise is mogelijk tot 45 personen. Dit schip vaart hier: Amsterdam, Grachten Amsterdam, Het IJ. De thuishaven van de Cruise is Amsterdam.
Boot huren Amsterdam. Sloep Nomag
Boot huren voor Grachtentocht op de Nomag is mogelijk tot 52 personen. Dit schip vaart hier: Grachten Amsterdam. De thuishaven van de Nomag is Amsterdam.
0
Boot huren Amsterdam. Sloep Lucky Stripper
Boot huren voor Grachtentocht op de Lucky Stripper is mogelijk tot 52 personen. Dit schip vaart hier: Amsterdam, Het IJ, Amstel. De thuishaven van de Lucky Stripper is Amsterdam.
0
Boot huren Amsterdam. Salonboot Soeverein
Boot huren voor Grachtentocht op de Soeverein is mogelijk tot 55 personen. Dit schip vaart hier: Grachten Amsterdam, Het IJ. De thuishaven van de Soeverein is Amsterdam.
Boot huren Stavoren. Klipper Frisius van Adel
Boot huren voor Grachtentocht op de Frisius van Adel is mogelijk tot 75 personen. Dit schip vaart hier: Amsterdam, Het IJ, Harlingen, Franeker, IJsselmeer, IJmeer / Pampus, Friesland, Sneekermeer, Friese wouden, Fluessen, Hegemer Mar, Waddenzee. De thuishaven van de Frisius van Adel is Stavoren.
4
Boot huren Amsterdam. Rondvaartboot Jan Luiken
Boot huren voor Grachtentocht op de Jan Luiken is mogelijk tot 80 personen. Dit schip vaart hier: Amsterdam, Grachten Amsterdam. De thuishaven van de Jan Luiken is Amsterdam.

Pagina's