Boot huren Rondvaart

Boot huren Amsterdam. Motorboot Flint
Boot huren voor Rondvaart op de Flint is mogelijk tot 8 personen. Dit schip vaart hier: Het IJ, IJsselmeer, IJmeer / Pampus, Markermeer, Vecht. De thuishaven van de Flint is Amsterdam.
4
Boot huren Zutphen. Motorboot Elisabeth
Boot huren voor Rondvaart op de Elisabeth is mogelijk tot 12 personen. Dit schip vaart hier: IJssel. De thuishaven van de Elisabeth is Zutphen.
Boot huren Rotterdam. Speedboot RIB01
Boot huren voor Rondvaart op de RIB01 is mogelijk tot 12 personen. Dit schip vaart hier: Het IJ, Hoek van Holland, Eemhaven, Maasvlakte, Rotterdam - Binnendams (Noordkant), Rotterdam - Maas, IJsselmeer, IJmeer / Pampus, Biesbosch, Oosterschelde, Haringvliet, Maas, Lek, IJssel, Rijn, Zeeland, Zuid-Holland. De thuishaven van de RIB01 is Rotterdam.
Boot huren voor Rondvaart op de Elektrische sloep is mogelijk tot 12 personen. Dit schip vaart hier: Markermeer. De thuishaven van de Elektrische sloep is Hoorn.
Boot huren Amsterdam. Sloep Simon
Boot huren voor Rondvaart op de Simon is mogelijk tot 18 personen. Dit schip vaart hier: Amsterdam, Grachten Amsterdam. De thuishaven van de Simon is Amsterdam.
0
Boat rental Lemmer. Clipper Ondernememing
Boot huren voor Rondvaart op de Ondernememing is mogelijk tot 24 personen. Dit schip vaart hier: IJsselmeer, Waddenzee. De thuishaven van de Ondernememing is Lemmer.
13
Boot huren Stavoren. Aak Brandende Liefde
Boot huren voor Rondvaart op de Brandende Liefde is mogelijk tot 25 personen. Dit schip vaart hier: Amsterdam, Het IJ, IJsselmeer, IJmeer / Pampus, Kop van Overijssel, Friesland, Friese wouden, Fluessen, Hegemer Mar. De thuishaven van de Brandende Liefde is Stavoren.
1
Boot huren Monnickendam. Klipper Arthur van Schendel
Boot huren voor Rondvaart op de Arthur van Schendel is mogelijk tot 29 personen. Dit schip vaart hier: Amsterdam, Het IJ, IJsselmeer, IJmeer / Pampus, Markermeer, Waddenzee. De thuishaven van de Arthur van Schendel is Monnickendam.
16
Boot huren Amsterdam. Salonboot Sofia
Boot huren voor Rondvaart op de Sofia is mogelijk tot 32 personen. Dit schip vaart hier: Amsterdam, Grachten Amsterdam. De thuishaven van de Sofia is Amsterdam.
0
Boot huren Amsterdam. Rondvaartboot The Club
Boot huren voor Rondvaart op de The Club is mogelijk tot 35 personen. Dit schip vaart hier: Amsterdam, Grachten Amsterdam. De thuishaven van de The Club is Amsterdam.
Boot huren Amsterdam. Salonboot Ms. Agatha
Boot huren voor Rondvaart op de Ms. Agatha is mogelijk tot 36 personen. Dit schip vaart hier: Grachten Amsterdam, Amstel. De thuishaven van de Ms. Agatha is Amsterdam.
Boot huren Monnickendam. Klipper Vrouwe Frida Cornelia
Boot huren voor Rondvaart op de Vrouwe Frida Cornelia is mogelijk tot 40 personen. Dit schip vaart hier: Amsterdam, Het IJ, IJsselmeer, Markermeer. De thuishaven van de Vrouwe Frida Cornelia is Monnickendam.

Pagina's