Boot huren Transfers

Boot huren Amsterdam. Motorboot Flint
Boot huren voor Transfers op de Flint is mogelijk tot 8 personen. Dit schip vaart hier: Het IJ, IJsselmeer, IJmeer / Pampus, Markermeer, Vecht. De thuishaven van de Flint is Amsterdam.
4
Boot huren Heeg. Speedboot Tornado 8
Boot huren voor Transfers op de Tornado 8 is mogelijk tot 8 personen. Dit schip vaart hier: IJsselmeer, IJmeer / Pampus, Ketelmeer. De thuishaven van de Tornado 8 is Heeg.
Boot huren San Antonio. Zeiljacht Vixen II
Boot huren voor Transfers op de Vixen II is mogelijk tot 12 personen. Dit schip vaart hier: Spanje, Balearische Zee. De thuishaven van de Vixen II is San Antonio.
7
Boot huren Zutphen. Motorboot Elisabeth
Boot huren voor Transfers op de Elisabeth is mogelijk tot 12 personen. Dit schip vaart hier: IJssel. De thuishaven van de Elisabeth is Zutphen.
Boot huren Rotterdam. Speedboot RIB01
Boot huren voor Transfers op de RIB01 is mogelijk tot 12 personen. Dit schip vaart hier: Het IJ, Hoek van Holland, Eemhaven, Maasvlakte, Rotterdam - Binnendams (Noordkant), Rotterdam - Maas, IJsselmeer, IJmeer / Pampus, Biesbosch, Oosterschelde, Haringvliet, Maas, Lek, IJssel, Rijn, Zeeland, Zuid-Holland. De thuishaven van de RIB01 is Rotterdam.
Boot huren Zeewolde. Aak Ebenhaëzer
Boot huren voor Transfers op de Ebenhaëzer is mogelijk tot 12 personen. Dit schip vaart hier: IJsselmeer, Friesland, Waddenzee. De thuishaven van de Ebenhaëzer is Zeewolde.
8
Boot huren Muiden. Aak LE16
Boot huren voor Transfers op de LE16 is mogelijk tot 12 personen. Dit schip vaart hier: Amsterdam, Het IJ, IJsselmeer, IJmeer / Pampus, Markermeer, Oosterschelde, Waddenzee. De thuishaven van de LE16 is Muiden.
Boot huren Elahuizen. Skûtsje Eelkje II
Boot huren voor Transfers op de Eelkje II is mogelijk tot 12 personen. Dit schip vaart hier: Friesland. De thuishaven van de Eelkje II is Elahuizen.
Boot huren voor Transfers op de Elektrische sloep is mogelijk tot 12 personen. Dit schip vaart hier: Markermeer. De thuishaven van de Elektrische sloep is Hoorn.
Boot huren Koudum. Aak Struner
Boot huren voor Transfers op de Struner is mogelijk tot 12 personen. Dit schip vaart hier: IJsselmeer, Friesland, Waddenzee. De thuishaven van de Struner is Koudum.
6
Boot huren Vlissingen. Zeiljacht Cherokee
Boot huren voor Transfers op de Cherokee is mogelijk tot 12 personen. Dit schip vaart hier: Noordzee. De thuishaven van de Cherokee is Vlissingen.
8
Boot huren Sint Annaland. Motorboot Time Out
Boot huren voor Transfers op de Time Out is mogelijk tot 12 personen. Dit schip vaart hier: Grevelingen, Oosterschelde, Haringvliet, Westerschelde, Zeeland. De thuishaven van de Time Out is Sint Annaland.

Pagina's