Boot huren Transfers

Boot huren Scheveningen. Speedboot RIB VI - 50pk
Boot huren voor Transfers op de RIB VI - 50pk is mogelijk tot 6 personen. Dit schip vaart hier: Amsterdam, Rotterdam, Oosterschelde, Haringvliet, Westerschelde, Zeeland, Noordzee. De thuishaven van de RIB VI - 50pk is Scheveningen.
Boot huren Amsterdam. Gondel Venetiaanse gondel
Boot huren voor Transfers op de Venetiaanse gondel is mogelijk tot 6 personen. Dit schip vaart hier: Grachten Amsterdam. De thuishaven van de Venetiaanse gondel is Amsterdam.
Boot huren Schevenigen. Speedboot Rib IV - 250PK
Boot huren voor Transfers op de Rib IV - 250PK is mogelijk tot 6 personen. Dit schip vaart hier: Amsterdam, Rotterdam, IJmeer / Pampus, Zeeland, Noordzee. De thuishaven van de Rib IV - 250PK is Schevenigen.
Boat rental Amsterdam. Sloop Supiore
Boot huren voor Transfers op de Supiore is mogelijk tot 6 personen. Dit schip vaart hier: Amsterdam, Grachten Amsterdam, Haven Amsterdam / IJ. De thuishaven van de Supiore is Amsterdam.
Boot huren Scheveningen. Speedboot RIB V - 150pk
Boot huren voor Transfers op de RIB V - 150pk is mogelijk tot 6 personen. Dit schip vaart hier: Amsterdam, Rotterdam, IJmeer / Pampus, Noordzee. De thuishaven van de RIB V - 150pk is Scheveningen.
Boot huren Amsterdam. Salonboot Kaprifolia
Boot huren voor Transfers op de Kaprifolia is mogelijk tot 8 personen. Dit schip vaart hier: Grachten Amsterdam, Haven Amsterdam / IJ, Amstel, Vecht. De thuishaven van de Kaprifolia is Amsterdam.
Boot huren Amsterdam. Sloep YB II
Boot huren voor Transfers op de YB II is mogelijk tot 8 personen. Dit schip vaart hier: Grachten Amsterdam, Haven Amsterdam / IJ. De thuishaven van de YB II is Amsterdam.
Boot huren Heeg. Speedboot Tornado 8
Boot huren voor Transfers op de Tornado 8 is mogelijk tot 8 personen. Dit schip vaart hier: IJsselmeer, IJmeer / Pampus, Ketelmeer. De thuishaven van de Tornado 8 is Heeg.
Boot huren Terherne. Tjalk Tjet Rixt
Boot huren voor Transfers op de Tjet Rixt is mogelijk tot 8 personen. Dit schip vaart hier: Friesland, Sneekermeer. De thuishaven van de Tjet Rixt is Terherne.
Boot mieten Amsterdam. Schnellboot RibEye
Boot huren voor Transfers op de RibEye is mogelijk tot 8 personen. Dit schip vaart hier: Amsterdam, Grachten Amsterdam, Haven Amsterdam / IJ, IJmeer / Pampus. De thuishaven van de RibEye is Amsterdam.
Boot mieten IJmuiden. Motorboot Wahoo
Boot huren voor Transfers op de Wahoo is mogelijk tot 10 personen. Dit schip vaart hier: Noordzee. De thuishaven van de Wahoo is IJmuiden.
Boot huren Koudum. Aak Struner
Boot huren voor Transfers op de Struner is mogelijk tot 12 personen. Dit schip vaart hier: IJsselmeer, Friesland, Waddenzee. De thuishaven van de Struner is Koudum.
6

Pagina's