Boot huren Bruiloft

Boot huren trouwerij betekent dat u letterlijk en figuurlijk het huwelijksbootje instapt. Wij hebben veel boten die uw trouwerij een echte bijzondere ervaring kunnen maken. Een tocht met een klassieke salonboot over de Amsterdamse grachten of met een partyboot een knallend feest geven? Wij helpen u aan een passende boot. Een boot huren trouwerij doet u bij Bootnodig!

Boot huren Stavoren. Aak Brandende Liefde
Boot huren voor Bruiloft op de Brandende Liefde is mogelijk tot 25 personen. Dit schip vaart hier: Amsterdam, Het IJ, IJsselmeer, IJmeer / Pampus, Kop van Overijssel, Friesland, Friese wouden, Fluessen, Hegemer Mar. De thuishaven van de Brandende Liefde is Stavoren.
1
Boot huren Stavoren. Tjalk Wending
Boot huren voor Bruiloft op de Wending is mogelijk tot 26 personen. Dit schip vaart hier: IJsselmeer, Ketelmeer, Friesland, Sneekermeer, Friese wouden, Fluessen, Hegemer Mar, Waddenzee. De thuishaven van de Wending is Stavoren.
20
Boat rental Stavoren. Clipper Rea Klif
Boot huren voor Bruiloft op de Rea Klif is mogelijk tot 30 personen. Dit schip vaart hier: IJsselmeer, IJmeer / Pampus, Friesland, Markermeer. De thuishaven van de Rea Klif is Stavoren.
22
Boot huren Muiden. Tjalk Nieuwe Zorg
Boot huren voor Bruiloft op de Nieuwe Zorg is mogelijk tot 30 personen. Dit schip vaart hier: IJsselmeer, IJmeer / Pampus, Markermeer, Waddenzee. De thuishaven van de Nieuwe Zorg is Muiden.
20
Boot huren Amsterdam. Salonboot Ms. Agatha
Boot huren voor Bruiloft op de Ms. Agatha is mogelijk tot 36 personen. Dit schip vaart hier: Grachten Amsterdam, Amstel. De thuishaven van de Ms. Agatha is Amsterdam.
Boot huren Monnickendam. Klipper Vrouwe Frida Cornelia
Boot huren voor Bruiloft op de Vrouwe Frida Cornelia is mogelijk tot 40 personen. Dit schip vaart hier: Amsterdam, Het IJ, IJsselmeer, Markermeer. De thuishaven van de Vrouwe Frida Cornelia is Monnickendam.
Boot mieten Lemmer. Klipper Zeester
Boot huren voor Bruiloft op de Zeester is mogelijk tot 40 personen. Dit schip vaart hier: IJsselmeer, Friesland, Sneekermeer, Friese wouden, Fluessen, Hegemer Mar, Waddenzee. De thuishaven van de Zeester is Lemmer.
32
Boot mieten Amsterdam. Salonboot Avanti
Boot huren voor Bruiloft op de Avanti is mogelijk tot 40 personen. Dit schip vaart hier: Amsterdam, Grachten Amsterdam, Het IJ. De thuishaven van de Avanti is Amsterdam.
Boot huren Harlingen. Rondvaartboot Mps Singel Prinses
Boot huren voor Bruiloft op de Mps Singel Prinses is mogelijk tot 40 personen. Dit schip vaart hier: Harlingen, Franeker. De thuishaven van de Mps Singel Prinses is Harlingen.
Boot huren Muiden. Tjalk Egelantier
Boot huren voor Bruiloft op de Egelantier is mogelijk tot 45 personen. Dit schip vaart hier: Het IJ, IJsselmeer. De thuishaven van de Egelantier is Muiden.
Boot huren Rotterdam. Aak Helena
Boot huren voor Bruiloft op de Helena is mogelijk tot 48 personen. Dit schip vaart hier: Het IJ, Den Bosch, Utrecht, IJsselmeer, IJmeer / Pampus, Markermeer, Amstel, Biesbosch, Eem, Oosterschelde, Maas, IJssel, Rijn, Vecht, Zuid-Holland. De thuishaven van de Helena is Rotterdam.
Boot huren Harlingen. Klipper Averechts
Boot huren voor Bruiloft op de Averechts is mogelijk tot 50 personen. Dit schip vaart hier: IJsselmeer, Waddenzee. De thuishaven van de Averechts is Harlingen.
30

Pagina's