Boot huren Bruiloft

Boot huren trouwerij betekent dat u letterlijk en figuurlijk het huwelijksbootje instapt. Wij hebben veel boten die uw trouwerij een echte bijzondere ervaring kunnen maken. Een tocht met een klassieke salonboot over de Amsterdamse grachten of met een partyboot een knallend feest geven? Wij helpen u aan een passende boot. Een boot huren trouwerij doet u bij Bootnodig!

Boat rental Leeuwarden. Gondela Rosa
Boot huren voor Bruiloft op de Rosa is mogelijk tot 6 personen. Dit schip vaart hier: Friesland, Leeuwarden. De thuishaven van de Rosa is Leeuwarden.
Boot huren Terherne. Salonboot Juntien
Boot huren voor Bruiloft op de Juntien is mogelijk tot 6 personen. Dit schip vaart hier: Friesland. De thuishaven van de Juntien is Terherne.
0
Boot huren Amsterdam. Gondel Venetiaanse gondel
Boot huren voor Bruiloft op de Venetiaanse gondel is mogelijk tot 6 personen. Dit schip vaart hier: Grachten Amsterdam. De thuishaven van de Venetiaanse gondel is Amsterdam.
Boot huren Harlingen. Botter Bornrif
Boot huren voor Bruiloft op de Bornrif is mogelijk tot 12 personen. Dit schip vaart hier: IJsselmeer, Friesland, Waddenzee. De thuishaven van de Bornrif is Harlingen.
6
Boot huren Amsterdam. Salonboot Zavi
Boot huren voor Bruiloft op de Zavi is mogelijk tot 12 personen. Dit schip vaart hier: Amsterdam, Grachten Amsterdam. De thuishaven van de Zavi is Amsterdam.
Boot mieten Amsterdam. Salonboot Kin 12
Boot huren voor Bruiloft op de Kin 12 is mogelijk tot 12 personen. Dit schip vaart hier: Grachten Amsterdam, Het IJ. De thuishaven van de Kin 12 is Amsterdam.
Boot huren Amsterdam. Salonboot Ivresse
Boot huren voor Bruiloft op de Ivresse is mogelijk tot 12 personen. Dit schip vaart hier: Grachten Amsterdam, Het IJ, Amstel. De thuishaven van de Ivresse is Amsterdam.
Boat rental Amsterdam. Saloon boat Britannia
Boot huren voor Bruiloft op de Britannia is mogelijk tot 12 personen. Dit schip vaart hier: Amsterdam, Grachten Amsterdam, Het IJ, Amstel. De thuishaven van de Britannia is Amsterdam.
Boot huren Amsterdam. Rondvaartboot Dreamtime
Boot huren voor Bruiloft op de Dreamtime is mogelijk tot 12 personen. Dit schip vaart hier: Amsterdam, Grachten Amsterdam, Amstel. De thuishaven van de Dreamtime is Amsterdam.
Boot huren Harlingen. Tjalk Zuiderzee
Boot huren voor Bruiloft op de Zuiderzee is mogelijk tot 12 personen. Dit schip vaart hier: IJsselmeer, Friesland, Waddenzee, Terschelling. De thuishaven van de Zuiderzee is Harlingen.
12
Boot huren Amsterdam. Salonboot Elisabeth
Boot huren voor Bruiloft op de Elisabeth is mogelijk tot 12 personen. Dit schip vaart hier: Grachten Amsterdam. De thuishaven van de Elisabeth is Amsterdam.
0
Boot huren Zwartsluis. Motorboot Ibis
Boot huren voor Bruiloft op de Ibis is mogelijk tot 14 personen. Dit schip vaart hier: Amsterdam, Het IJ, IJsselmeer, IJmeer / Pampus, Kop van Overijssel, Zwarte Meer, Giethoornse meer, Ketelmeer, Friesland, Sneekermeer, Markermeer, Amstel, IJssel. De thuishaven van de Ibis is Zwartsluis.
8

Pagina's