Boot huren Griekenland

Griekenland is het vakantieland bij uitstek. Het land is zowel in cultureel als natuurlijk opzicht een hoogtepunt van het Europese continent. De vele eilanden en prachtige kustlijnen hebben de geschiedenis van het land gevormd. Stelt u zich eens voor hoe u over de prachtige blauwe zeëen vaart, van eiland tot eiland. Een echte reis van Odyseus, maar dan zonder ontberingen. Een heerlijk klimaat, een enorm aantal (vaak onbewoonde) eilanden en zeer vriendelijke mensen. Een vakantie op een boot in Griekenland is een geweldige ervaring.

Boot huren Syros. Zeiljacht Jonathan
Zeiljacht Jonathan ligt in Syros. U kunt deze boot huren voor 9 personen. Met dit schip kunt u hier varen: Griekenland. op aanvraag.
9
Boot huren Syros. Zeiljacht Osyan
Zeiljacht Osyan ligt in Syros. U kunt deze boot huren voor 11 personen. Met dit schip kunt u hier varen: Griekenland. op aanvraag.
11
Boot huren Rotterdam. Schoener Oosterschelde
Schoener Oosterschelde ligt in Rotterdam. U kunt deze boot huren voor 120 personen. Met dit schip kunt u hier varen: Het IJ, Grevelingen, Oosterschelde, Haringvliet, Westerschelde, Zeeland, Zuid-Holland, Waddenzee, Noordzee, Duitsland, Griekenland. op aanvraag.
24