Zeilen vanuit Amsterdam

Zeilen vanuit Amsterdam? Dat zijn twee favorieten van watersporters verenigd in één. Zeilen en Amsterdam lijken niet direct samen te gaan. Amsterdam is dan wel het vaargebied voor pleziervaarders bij uitstek, zeilen doet u niet direct op de grachten. Maar er zijn verschillende zeilboten die in Amsterdam liggen. Een zeiltocht vanuit de hoofdstad is daarom een erg leuke afwisseling van de begane vaarpaden.

Overzicht van zeilboten die vertrekken vanuit Amsterdam:

Boot huren Amsterdam. Klipper Avontuur
Deze boot ligt in Amsterdam. U kunt deze boot huren voor 42 personen. Met dit schip kunt u o.a. hier varen: Het IJ, IJsselmeer, IJmeer / Pampus. De Avontuur is o.a. geschikt voor Dineren, Familie-uitje, Bedrijfsuitje.
24
Boot huren Amsterdam. Schoener Nieuwe Liefde
Deze boot ligt in Amsterdam. U kunt deze boot huren voor 70 personen. Met dit schip kunt u o.a. hier varen: Amsterdam, IJsselmeer, IJmeer / Pampus. De Nieuwe Liefde is o.a. geschikt voor Vergaderlocatie, Dineren, Bedrijfsuitje.
24
Boot huren Amsterdam. Tjalk Vrouwe Johanna
Deze boot ligt in Amsterdam. U kunt deze boot huren voor 12 personen. Met dit schip kunt u o.a. hier varen: Amsterdam, Het IJ, IJsselmeer. De Vrouwe Johanna is o.a. geschikt voor Zeilen, Dineren, Familie-uitje.
12
Boot huren Amsterdam. Schoener Mare fan Fryslân
Deze boot ligt in Amsterdam. U kunt deze boot huren voor 85 personen. Met dit schip kunt u o.a. hier varen: Amsterdam, IJsselmeer, IJmeer / Pampus. De Mare fan Fryslân is o.a. geschikt voor Vergaderlocatie, Trouwlocatie, Dineren.
41
Boot mieten Amsterdam. Klipper Admiraal van Kinsbergen
Deze boot ligt in Amsterdam. U kunt deze boot huren voor 78 personen. Met dit schip kunt u o.a. hier varen: Amsterdam, Het IJ, IJsselmeer. De Admiraal van Kinsbergen is o.a. geschikt voor Zeilen, Waddentocht, Vrijgezellenfeest.
32
Boot huren Amsterdam. Tjalk Noordstar
Deze boot ligt in Amsterdam. U kunt deze boot huren voor 33 personen. Met dit schip kunt u o.a. hier varen: Het IJ, IJsselmeer, IJmeer / Pampus. De Noordstar is o.a. geschikt voor Vaarvakantie, Zeilen, Wadlopen.
14
Boot huren Amsterdam. Klipper Gulden Belofte
Deze boot ligt in Amsterdam. U kunt deze boot huren voor 37 personen. Met dit schip kunt u o.a. hier varen: Amsterdam, Het IJ, Harlingen. De Gulden Belofte is o.a. geschikt voor Zeilen, Wadlopen, Waddentocht.
20
Boot huren Amsterdam. Tall ship Gulden Leeuw
Deze boot ligt in Amsterdam. U kunt deze boot huren voor 200 personen. Met dit schip kunt u o.a. hier varen: Het IJ, Noordzee, Waddenzee. De Gulden Leeuw is o.a. geschikt voor Overnachten op een boot, Zeilen, Waddentocht.
24
Deze boot ligt in Amsterdam. U kunt deze boot huren voor 100 personen. Met dit schip kunt u o.a. hier varen: Noordzee, Oostzee, Waddenzee. De Pedro Doncker is o.a. geschikt voor .
32

Zeilen vanuit Amsterdam naar het IJsselmeer

Vanuit Amsterdam naar het IJsselmeer zeilen is een perfect begin van uw zeil-avontuur. Terwijl u over het IJ vaart, de Oranje-sluizen door en IJmeer bevaart, ziet u het landschap al veranderen van het groot-stedelijke Amsterdam in het waterrijke gebied ten Oosten van de stad. Uiteindelijk is de beloning er in de vorm van een heerlijke bries op de oude Middelzee. Het IJsselmeer is een welkome afwisseling van het drukke Amsterdam. Geniet van de flora en faune en help de schipper mee terwijl u zeilt vanuit Amsterdam naar het IJsselmeer!

Zeilen vanuit Amsterdam naar Pampus

Het historische Pampus is onlosmakelijk met de Amsterdamse geschiedenis verbonden. Als in de Gouden Tijd voeren de schepen langs deze vesting voordat ze naar Amsterdam zeilden. Op Pampus werden de zeilschepen van de VOC bevoorraad, uitgeladen en gerepareerd. Het spreekwoordelijke 'voor Pampus liggen' herinnerd aan deze tijd, toen een ongunstige wind of een laag tij ervoor zorgde dat de schepen niet door konden varen naar Amsterdam. Om vanuit Amsterdam naar dit eiland te varen is op zich een belevenis die niet alleen voor geschiedkundigen interessant is. Het eiland zelf is eigenlijk een museum, een oude vesting die het beste te bekijken is vanaf een mooi zeilschip dat het eiland omkruist.

Bedrijfsuitje Amsterdam: Zeilen!

Teambuilding doe je het beste als je samenwerkt en op elkaar bent aangewezen. En waar kan dat beter dan op een mooi zeilschip? Onder leiding van de kapitein moet je samen met collega's een zeilboot van flink kaliber op koers weten te houden. Om dat voor elkaar te krijgen kan je niet anders dan gezamenlijk aan de slag te gaan!