Boot huren Algemeen

Boot huren Amsterdam. Sloep Geertje
Boot huren voor Algemeen op de Geertje is mogelijk tot 6 personen. Dit schip vaart hier: Amsterdam, Grachten Amsterdam, Het IJ, IJmeer / Pampus, Amstel. De thuishaven van de Geertje is Amsterdam.
Boat rental Leeuwarden. Gondela Rosa
Boot huren voor Algemeen op de Rosa is mogelijk tot 6 personen. Dit schip vaart hier: Friesland, Leeuwarden. De thuishaven van de Rosa is Leeuwarden.
Boot huren Amsterdam. Gondel Venetiaanse gondel
Boot huren voor Algemeen op de Venetiaanse gondel is mogelijk tot 6 personen. Dit schip vaart hier: Grachten Amsterdam. De thuishaven van de Venetiaanse gondel is Amsterdam.
Boot huren Amsterdam. Salonboot Amstel
Boot huren voor Algemeen op de Amstel is mogelijk tot 12 personen. Dit schip vaart hier: Amsterdam, Grachten Amsterdam, Het IJ. De thuishaven van de Amstel is Amsterdam.
Boot huren Edam. Tjalk Vrouwe Jitske
Boot huren voor Algemeen op de Vrouwe Jitske is mogelijk tot 12 personen. Dit schip vaart hier: Amsterdam, Het IJ, IJsselmeer, IJmeer / Pampus, Friesland, Markermeer, Vecht, Waddenzee. De thuishaven van de Vrouwe Jitske is Edam.
12
Boot huren .
Boot huren voor Algemeen op de Huursloep Haarlem is mogelijk tot 12 personen. Dit schip vaart hier: Haarlem. De thuishaven van de Huursloep Haarlem is Haarlem.
Boot huren Amsterdam. Sloep Wan-Hoop
Boot huren voor Algemeen op de Wan-Hoop is mogelijk tot 12 personen. Dit schip vaart hier: Amsterdam, Amstel. De thuishaven van de Wan-Hoop is Amsterdam.
Boot huren Zutphen. Motorboot Elisabeth
Boot huren voor Algemeen op de Elisabeth is mogelijk tot 12 personen. Dit schip vaart hier: IJssel. De thuishaven van de Elisabeth is Zutphen.
Boot huren Amsterdam. Salonboot Schollevaar
Boot huren voor Algemeen op de Schollevaar is mogelijk tot 12 personen. Dit schip vaart hier: Amsterdam, Grachten Amsterdam, Het IJ, IJmeer / Pampus. De thuishaven van de Schollevaar is Amsterdam.
Boot huren Loosdrecht. Motorboot Warber
Boot huren voor Algemeen op de Warber is mogelijk tot 12 personen. Dit schip vaart hier: Het IJ, IJmeer / Pampus, Amstel. De thuishaven van de Warber is Loosdrecht.
1
Boot huren .
Boot huren voor Algemeen op de VIP is mogelijk tot 12 personen. Dit schip vaart hier: Den Bosch. De thuishaven van de VIP is Den Bosch.
Boat rental .
Boot huren voor Algemeen op de Huursloep Leiden is mogelijk tot 12 personen. Dit schip vaart hier: Leiden. De thuishaven van de Huursloep Leiden is Leiden.

Pagina's