Boot huren Algemeen

Boat rental Leeuwarden. Gondela Rosa
Boot huren voor Algemeen op de Rosa is mogelijk tot 6 personen. Dit schip vaart hier: Friesland, Leeuwarden. De thuishaven van de Rosa is Leeuwarden.
Boot huren Amsterdam. Sloep Geertje
Boot huren voor Algemeen op de Geertje is mogelijk tot 6 personen. Dit schip vaart hier: Amsterdam, Grachten Amsterdam, Het IJ, IJmeer / Pampus, Amstel. De thuishaven van de Geertje is Amsterdam.
Boot huren Amsterdam. Gondel Venetiaanse gondel
Boot huren voor Algemeen op de Venetiaanse gondel is mogelijk tot 6 personen. Dit schip vaart hier: Grachten Amsterdam. De thuishaven van de Venetiaanse gondel is Amsterdam.
Boot huren Amsterdam. Sloep Jan van Gent II
Boot huren voor Algemeen op de Jan van Gent II is mogelijk tot 12 personen. Dit schip vaart hier: Het IJ, Haarlem, Haarlemmermeer, IJmeer / Pampus, Amstel. De thuishaven van de Jan van Gent II is Amsterdam.
2
Boot huren Amsterdam. Sloep Wan-Hoop
Boot huren voor Algemeen op de Wan-Hoop is mogelijk tot 12 personen. Dit schip vaart hier: Amsterdam, Het IJ, Amstel. De thuishaven van de Wan-Hoop is Amsterdam.
Boot huren Amsterdam. Rondvaartboot Dreamtime
Boot huren voor Algemeen op de Dreamtime is mogelijk tot 12 personen. Dit schip vaart hier: Amsterdam, Grachten Amsterdam, Amstel. De thuishaven van de Dreamtime is Amsterdam.
Boot huren Leiden. Sloep Huursloep Leiden
Boot huren voor Algemeen op de Huursloep Leiden is mogelijk tot 12 personen. Dit schip vaart hier: Leiden. De thuishaven van de Huursloep Leiden is Leiden.
Boot huren Utrecht (stad). Sloep Huursloep Utrecht
Boot huren voor Algemeen op de Huursloep Utrecht is mogelijk tot 12 personen. Dit schip vaart hier: Utrecht. De thuishaven van de Huursloep Utrecht is Utrecht (stad).
Boot huren Edam. Tjalk Vrouwe Jitske
Boot huren voor Algemeen op de Vrouwe Jitske is mogelijk tot 12 personen. Dit schip vaart hier: Amsterdam, Het IJ, IJsselmeer, IJmeer / Pampus, Friesland, Markermeer, Vecht, Waddenzee. De thuishaven van de Vrouwe Jitske is Edam.
12
Boot huren Loosdrecht. Motorboot Warber
Boot huren voor Algemeen op de Warber is mogelijk tot 12 personen. Dit schip vaart hier: Het IJ, IJmeer / Pampus, Amstel. De thuishaven van de Warber is Loosdrecht.
1
Boot huren Haarlem. Sloep Huursloep Haarlem
Boot huren voor Algemeen op de Huursloep Haarlem is mogelijk tot 12 personen. Dit schip vaart hier: Haarlem. De thuishaven van de Huursloep Haarlem is Haarlem.
Boat rental Amsterdam. Saloon boat Britannia
Boot huren voor Algemeen op de Britannia is mogelijk tot 12 personen. Dit schip vaart hier: Amsterdam, Grachten Amsterdam, Het IJ, Amstel. De thuishaven van de Britannia is Amsterdam.

Pagina's