Boot huren Algemeen

Boat rental Leeuwarden. Gondela Rosa
Boot huren voor Algemeen op de Rosa is mogelijk tot 6 personen. Dit schip vaart hier: Friesland, Leeuwarden. De thuishaven van de Rosa is Leeuwarden.
Boot huren Amsterdam. Gondel Venetiaanse gondel
Boot huren voor Algemeen op de Venetiaanse gondel is mogelijk tot 6 personen. Dit schip vaart hier: Grachten Amsterdam. De thuishaven van de Venetiaanse gondel is Amsterdam.
Boat rental Amsterdam. Sloop Geertje
Boot huren voor Algemeen op de Geertje is mogelijk tot 6 personen. Dit schip vaart hier: Amsterdam, Grachten Amsterdam, Het IJ, IJmeer / Pampus, Amstel. De thuishaven van de Geertje is Amsterdam.
Boot huren Amsterdam. Salonboot Amber
Boot huren voor Algemeen op de Amber is mogelijk tot 12 personen. Dit schip vaart hier: Amsterdam, Het IJ, Markermeer, Amstel, Vecht. De thuishaven van de Amber is Amsterdam.
Boot huren Koog aan de Zaan. Motorboot Quinto
Boot huren voor Algemeen op de Quinto is mogelijk tot 12 personen. Dit schip vaart hier: Amsterdam, Het IJ, Aalsmeer, IJmeer / Pampus, Loosdrechtse plassen, Amstel, Vecht. De thuishaven van de Quinto is Koog aan de Zaan.
6
Boat rental Amsterdam. Saloon boat Undine
Boot huren voor Algemeen op de Undine is mogelijk tot 12 personen. Dit schip vaart hier: Amsterdam, Grachten Amsterdam. De thuishaven van de Undine is Amsterdam.
Boot huren Amsterdam. Sloep Jan van Gent II
Boot huren voor Algemeen op de Jan van Gent II is mogelijk tot 12 personen. Dit schip vaart hier: Het IJ, Haarlem, Haarlemmermeer, IJmeer / Pampus, Amstel. De thuishaven van de Jan van Gent II is Amsterdam.
2
Boat rental Amsterdam. Saloon boat Amstel
Boot huren voor Algemeen op de Amstel is mogelijk tot 12 personen. Dit schip vaart hier: Amsterdam, Grachten Amsterdam, Het IJ. De thuishaven van de Amstel is Amsterdam.
Boot huren Haarlem. Sloep Huursloep Haarlem
Boot huren voor Algemeen op de Huursloep Haarlem is mogelijk tot 12 personen. Dit schip vaart hier: Haarlem. De thuishaven van de Huursloep Haarlem is Haarlem.
Boot huren Amsterdam. Sloep Wan-Hoop
Boot huren voor Algemeen op de Wan-Hoop is mogelijk tot 12 personen. Dit schip vaart hier: Amsterdam, Amstel. De thuishaven van de Wan-Hoop is Amsterdam.
Boot huren Zutphen. Motorboot Elisabeth
Boot huren voor Algemeen op de Elisabeth is mogelijk tot 12 personen. Dit schip vaart hier: IJssel. De thuishaven van de Elisabeth is Zutphen.
Boat rental Den Bosch. Sloop VIP
Boot huren voor Algemeen op de VIP is mogelijk tot 12 personen. Dit schip vaart hier: Den Bosch. De thuishaven van de VIP is Den Bosch.

Pagina's