Boot huren Dineren

Boot huren Rotterdam. Woonboot Logeerboot Rotterdam
Boot huren voor Dineren op de Logeerboot Rotterdam is mogelijk tot 3 personen. Dit schip vaart hier: Zuid-Holland. De thuishaven van de Logeerboot Rotterdam is Rotterdam.
3
Boat rental Leeuwarden. Gondela Rosa
Boot huren voor Dineren op de Rosa is mogelijk tot 6 personen. Dit schip vaart hier: Friesland, Leeuwarden. De thuishaven van de Rosa is Leeuwarden.
Boat rental Amsterdam. Sloop Geertje
Boot huren voor Dineren op de Geertje is mogelijk tot 6 personen. Dit schip vaart hier: Amsterdam, Grachten Amsterdam, Het IJ, IJmeer / Pampus, Amstel. De thuishaven van de Geertje is Amsterdam.
Boot huren Lelystad. Kotter Noorderzon
Boot huren voor Dineren op de Noorderzon is mogelijk tot 10 personen. Dit schip vaart hier: IJsselmeer, IJmeer / Pampus, Markermeer, IJssel. De thuishaven van de Noorderzon is Lelystad.
Boot huren Harlingen. Schoener Pride
Boot huren voor Dineren op de Pride is mogelijk tot 10 personen. Dit schip vaart hier: IJsselmeer, Zeeland, Noordzee, Waddenzee. De thuishaven van de Pride is Harlingen.
8
Boot huren Akkrum. Skûtsje Twee Gezusters
Boot huren voor Dineren op de Twee Gezusters is mogelijk tot 12 personen. Dit schip vaart hier: Friesland. De thuishaven van de Twee Gezusters is Akkrum.
10
Boat rental Amsterdam. Saloon boat Stern
Boot huren voor Dineren op de Stern is mogelijk tot 12 personen. Dit schip vaart hier: Amsterdam, Grachten Amsterdam, Het IJ. De thuishaven van de Stern is Amsterdam.
Boot huren Gaastmeer. Skûtsje Rosalie
Boot huren voor Dineren op de Rosalie is mogelijk tot 12 personen. Dit schip vaart hier: IJsselmeer, Friesland. De thuishaven van de Rosalie is Gaastmeer.
8
Boot huren Amsterdam. Salonboot Sarah
Boot huren voor Dineren op de Sarah is mogelijk tot 12 personen. Dit schip vaart hier: Amsterdam, Grachten Amsterdam. De thuishaven van de Sarah is Amsterdam.
0
Boat rental Deventer. Canal tour boat Tram
Boot huren voor Dineren op de Tram is mogelijk tot 12 personen. Dit schip vaart hier: IJssel. De thuishaven van de Tram is Deventer.
Boot huren Koudum. Aak Struner
Boot huren voor Dineren op de Struner is mogelijk tot 12 personen. Dit schip vaart hier: IJsselmeer, Friesland, Waddenzee. De thuishaven van de Struner is Koudum.
6
Boot huren Goes. Motorboot Blue Sea
Boot huren voor Dineren op de Blue Sea is mogelijk tot 12 personen. Dit schip vaart hier: Oosterschelde, Westerschelde, Zeeland, Noordzee. De thuishaven van de Blue Sea is Goes.

Pagina's