Boot huren Dineren

Boot huren Rotterdam. Woonboot Logeerboot Rotterdam
Boot huren voor Dineren op de Logeerboot Rotterdam is mogelijk tot 3 personen. Dit schip vaart hier: Zuid-Holland. De thuishaven van de Logeerboot Rotterdam is Rotterdam.
3
Boot huren Amsterdam. Sloep Huursloep Adam
Boot huren voor Dineren op de Huursloep Adam is mogelijk tot 9 personen. Dit schip vaart hier: Grachten Amsterdam. De thuishaven van de Huursloep Adam is Amsterdam.
Boot huren Harlingen. Schoener Pride
Boot huren voor Dineren op de Pride is mogelijk tot 10 personen. Dit schip vaart hier: IJsselmeer, Zeeland, Noordzee, Waddenzee. De thuishaven van de Pride is Harlingen.
8
Boot huren Goes. Motorboot Blue Sea
Boot huren voor Dineren op de Blue Sea is mogelijk tot 12 personen. Dit schip vaart hier: Oosterschelde, Westerschelde, Zeeland, Noordzee. De thuishaven van de Blue Sea is Goes.
Boot huren San Antonio. Zeiljacht Vixen II
Boot huren voor Dineren op de Vixen II is mogelijk tot 12 personen. Dit schip vaart hier: Spanje, Balearische Zee. De thuishaven van de Vixen II is San Antonio.
7
Boot huren Amsterdam. Salonboot Elisabeth
Boot huren voor Dineren op de Elisabeth is mogelijk tot 12 personen. Dit schip vaart hier: Grachten Amsterdam. De thuishaven van de Elisabeth is Amsterdam.
Boot huren Amsterdam. Salonboot Stern
Boot huren voor Dineren op de Stern is mogelijk tot 12 personen. Dit schip vaart hier: Amsterdam, Grachten Amsterdam, Haven Amsterdam / IJ. De thuishaven van de Stern is Amsterdam.
Boot huren Deventer. Rondvaartboot Tram
Boot huren voor Dineren op de Tram is mogelijk tot 12 personen. Dit schip vaart hier: IJssel. De thuishaven van de Tram is Deventer.
Boot huren Hellevoetsluis. Zeiljacht Holland
Boot huren voor Dineren op de Holland is mogelijk tot 12 personen. Dit schip vaart hier: IJsselmeer, Haringvliet, Zeeland. De thuishaven van de Holland is Hellevoetsluis.
8
Boot huren Amsterdam. Motorboot Arend
Boot huren voor Dineren op de Arend is mogelijk tot 12 personen. Dit schip vaart hier: Haven Amsterdam / IJ, IJsselmeer. De thuishaven van de Arend is Amsterdam.
Boot huren Muiden. Rondvaartboot Watermelody
Boot huren voor Dineren op de Watermelody is mogelijk tot 12 personen. Dit schip vaart hier: Utrecht, Vecht. De thuishaven van de Watermelody is Muiden.
Boat rental Amsterdam. Saloon boat Britannia
Boot huren voor Dineren op de Britannia is mogelijk tot 12 personen. Dit schip vaart hier: Amsterdam, Grachten Amsterdam, Haven Amsterdam / IJ, Amstel. De thuishaven van de Britannia is Amsterdam.

Pagina's