Boot huren Familie-uitje

Boot huren Rotterdam. Woonboot Logeerboot Rotterdam
Boot huren voor Familie-uitje op de Logeerboot Rotterdam is mogelijk tot 3 personen. Dit schip vaart hier: Zuid-Holland. De thuishaven van de Logeerboot Rotterdam is Rotterdam.
3
Boot huren Amsterdam. Motorboot Flint
Boot huren voor Familie-uitje op de Flint is mogelijk tot 8 personen. Dit schip vaart hier: Het IJ, IJsselmeer, IJmeer / Pampus, Markermeer, Vecht. De thuishaven van de Flint is Amsterdam.
4
Boot huren Syros. Zeiljacht Jonathan
Boot huren voor Familie-uitje op de Jonathan is mogelijk tot 9 personen. Dit schip vaart hier: Griekenland. De thuishaven van de Jonathan is Syros.
9
Boot huren Harlingen. Schoener Pride
Boot huren voor Familie-uitje op de Pride is mogelijk tot 10 personen. Dit schip vaart hier: IJsselmeer, Zeeland, Noordzee, Waddenzee. De thuishaven van de Pride is Harlingen.
8
Boot huren Syros. Zeiljacht Osyan
Boot huren voor Familie-uitje op de Osyan is mogelijk tot 11 personen. Dit schip vaart hier: Griekenland. De thuishaven van de Osyan is Syros.
11
Boot huren Sneek. Skûtsje Anna
Boot huren voor Familie-uitje op de Anna is mogelijk tot 12 personen. Dit schip vaart hier: IJsselmeer, Friesland, Sneekermeer. De thuishaven van de Anna is Sneek.
12
Boot huren San Antonio. Zeiljacht Vixen II
Boot huren voor Familie-uitje op de Vixen II is mogelijk tot 12 personen. Dit schip vaart hier: Spanje, Balearische Zee. De thuishaven van de Vixen II is San Antonio.
7
Boot huren Muiden. Aak LE16
Boot huren voor Familie-uitje op de LE16 is mogelijk tot 12 personen. Dit schip vaart hier: Amsterdam, Het IJ, IJsselmeer, IJmeer / Pampus, Markermeer, Oosterschelde, Waddenzee. De thuishaven van de LE16 is Muiden.
Boot huren Zeewolde. Aak Ebenhaëzer
Boot huren voor Familie-uitje op de Ebenhaëzer is mogelijk tot 12 personen. Dit schip vaart hier: IJsselmeer, Friesland, Waddenzee. De thuishaven van de Ebenhaëzer is Zeewolde.
8
Boot huren Rotterdam. Woonboot Boot VI
Boot huren voor Familie-uitje op de Boot VI is mogelijk tot 12 personen. Dit schip vaart hier: Rotterdam. De thuishaven van de Boot VI is Rotterdam.
12
Boot huren Monnickendam. Aak WON119
Boot huren voor Familie-uitje op de WON119 is mogelijk tot 12 personen. Dit schip vaart hier: Het IJ, IJsselmeer. De thuishaven van de WON119 is Monnickendam.
Boot huren Rotterdam. Woonboot Boot VII
Boot huren voor Familie-uitje op de Boot VII is mogelijk tot 12 personen. Dit schip vaart hier: Rotterdam, Rijn. De thuishaven van de Boot VII is Rotterdam.
12

Pagina's