Boot huren Familie-uitje

Boot huren Rotterdam. Woonboot Logeerboot Rotterdam
Boot huren voor Familie-uitje op de Logeerboot Rotterdam is mogelijk tot 3 personen. Dit schip vaart hier: Zuid-Holland. De thuishaven van de Logeerboot Rotterdam is Rotterdam.
3
Boot huren Terherne. Salonboot Juntien
Boot huren voor Familie-uitje op de Juntien is mogelijk tot 6 personen. Dit schip vaart hier: Friesland. De thuishaven van de Juntien is Terherne.
0
Boot huren Loosdrecht. Motorboot MS Gina
Boot huren voor Familie-uitje op de MS Gina is mogelijk tot 6 personen. Dit schip vaart hier: Loosdrechtse plassen. De thuishaven van de MS Gina is Loosdrecht.
Boot huren Amsterdam. Sloep Supiore
Boot huren voor Familie-uitje op de Supiore is mogelijk tot 6 personen. Dit schip vaart hier: Amsterdam, Grachten Amsterdam, Het IJ. De thuishaven van de Supiore is Amsterdam.
Boot huren Schevenigen. Speedboot Rib IV - 250PK
Boot huren voor Familie-uitje op de Rib IV - 250PK is mogelijk tot 6 personen. Dit schip vaart hier: Amsterdam, Rotterdam, IJmeer / Pampus, Zeeland, Noordzee. De thuishaven van de Rib IV - 250PK is Schevenigen.
Boot huren Amsterdam. Gondel Venetiaanse gondel
Boot huren voor Familie-uitje op de Venetiaanse gondel is mogelijk tot 6 personen. Dit schip vaart hier: Grachten Amsterdam. De thuishaven van de Venetiaanse gondel is Amsterdam.
Boot huren Scheveningen. Speedboot RIB VI - 50pk
Boot huren voor Familie-uitje op de RIB VI - 50pk is mogelijk tot 6 personen. Dit schip vaart hier: Amsterdam, Rotterdam, Oosterschelde, Haringvliet, Westerschelde, Zeeland, Noordzee. De thuishaven van de RIB VI - 50pk is Scheveningen.
Boot huren Rotterdam. Woonboot Visithor
Boot huren voor Familie-uitje op de Visithor is mogelijk tot 7 personen. Dit schip vaart hier: Zuid-Holland. De thuishaven van de Visithor is Rotterdam.
7
Boot huren Amsterdam. Motorboot Flint
Boot huren voor Familie-uitje op de Flint is mogelijk tot 8 personen. Dit schip vaart hier: Het IJ, IJsselmeer, IJmeer / Pampus, Markermeer, Vecht. De thuishaven van de Flint is Amsterdam.
4
Boot huren Terherne. Tjalk Tjet Rixt
Boot huren voor Familie-uitje op de Tjet Rixt is mogelijk tot 8 personen. Dit schip vaart hier: Friesland, Sneekermeer. De thuishaven van de Tjet Rixt is Terherne.
0
Boot huren Amsterdam. Salonboot Kaprifolia
Boot huren voor Familie-uitje op de Kaprifolia is mogelijk tot 8 personen. Dit schip vaart hier: Grachten Amsterdam, Het IJ, Amstel, Vecht. De thuishaven van de Kaprifolia is Amsterdam.
Boot huren Syros. Zeiljacht Jonathan
Boot huren voor Familie-uitje op de Jonathan is mogelijk tot 9 personen. Dit schip vaart hier: Griekenland. De thuishaven van de Jonathan is Syros.
9

Pagina's