Boot huren Overnachten op een boot

Boat rental Amsterdam. Houseboat Saturnus
Boot huren voor Overnachten op een boot op de Saturnus is mogelijk tot 4 personen. Dit schip vaart hier: Amsterdam. De thuishaven van de Saturnus is Amsterdam.
4
Boot huren Amsterdam. Woonboot Jupiter
Boot huren voor Overnachten op een boot op de Jupiter is mogelijk tot 4 personen. Dit schip vaart hier: Amsterdam. De thuishaven van de Jupiter is Amsterdam.
Boot huren Amsterdam. Motorboot Flint
Boot huren voor Overnachten op een boot op de Flint is mogelijk tot 8 personen. Dit schip vaart hier: Het IJ, IJsselmeer, IJmeer / Pampus, Markermeer, Vecht. De thuishaven van de Flint is Amsterdam.
4
Boat rental Lemmer. Clipper Ondernememing
Boot huren voor Overnachten op een boot op de Ondernememing is mogelijk tot 24 personen. Dit schip vaart hier: IJsselmeer, Waddenzee. De thuishaven van de Ondernememing is Lemmer.
13
Boot huren Gaastmeer. Skûtsje Rosalie
Boot huren voor Overnachten op een boot op de Rosalie is mogelijk tot 12 personen. Dit schip vaart hier: IJsselmeer, Friesland. De thuishaven van de Rosalie is Gaastmeer.
8
Boot huren Harlingen. Tjalk Zuiderzee
Boot huren voor Overnachten op een boot op de Zuiderzee is mogelijk tot 12 personen. Dit schip vaart hier: IJsselmeer, Friesland, Waddenzee, Terschelling. De thuishaven van de Zuiderzee is Harlingen.
12
Boot huren Enkhuizen. Tjalk Vrouw Dina
Boot huren voor Overnachten op een boot op de Vrouw Dina is mogelijk tot 12 personen. Dit schip vaart hier: IJsselmeer, IJmeer / Pampus, Markermeer, Waddenzee. De thuishaven van de Vrouw Dina is Enkhuizen.
12
Boot huren Harlingen. Aak Brave Hendrik
Boot huren voor Overnachten op een boot op de Brave Hendrik is mogelijk tot 12 personen. Dit schip vaart hier: Harlingen, IJsselmeer, Friesland, Fluessen, Friese wouden, Sneekermeer, Waddenzee. De thuishaven van de Brave Hendrik is Harlingen.
Boot huren Harlingen. Tjalk Aagtje
Boot huren voor Overnachten op een boot op de Aagtje is mogelijk tot 20 personen. Dit schip vaart hier: IJsselmeer, IJmeer / Pampus, Friesland, Markermeer, Waddenzee. De thuishaven van de Aagtje is Harlingen.
18
Boot huren Enkhuizen. Klipper Anna Trijntje
Boot huren voor Overnachten op een boot op de Anna Trijntje is mogelijk tot 25 personen. Dit schip vaart hier: IJsselmeer, Markermeer, Waddenzee. De thuishaven van de Anna Trijntje is Enkhuizen.
22
Boot huren voor Overnachten op een boot op de Dankbaarheid is mogelijk tot 25 personen. Dit schip vaart hier: Het IJ, Harlingen, IJsselmeer, IJmeer / Pampus, Zwarte Meer, Friesland, Fluessen, Friese wouden, Hegemer Mar, Sneekermeer, Markermeer, Waddenzee. De thuishaven van de Dankbaarheid is Monnickendam.
13
Boat rental Harlingen. Clipper Wilhelmina
Boot huren voor Overnachten op een boot op de Wilhelmina is mogelijk tot 35 personen. Dit schip vaart hier: Harlingen, IJsselmeer, Waddenzee. De thuishaven van de Wilhelmina is Harlingen.
26

Pagina's