Boot huren Singles reizen

Boot huren Amsterdam. Salonboot Kaprifolia
Boot huren voor Singles reizen op de Kaprifolia is mogelijk tot 8 personen. Dit schip vaart hier: Grachten Amsterdam, Het IJ, Amstel, Vecht. De thuishaven van de Kaprifolia is Amsterdam.
Boot huren Harlingen. Botter Bornrif
Boot huren voor Singles reizen op de Bornrif is mogelijk tot 12 personen. Dit schip vaart hier: IJsselmeer, Friesland, Waddenzee. De thuishaven van de Bornrif is Harlingen.
10
Boot huren Amsterdam. Sloep Jan van Gent II
Boot huren voor Singles reizen op de Jan van Gent II is mogelijk tot 12 personen. Dit schip vaart hier: Het IJ, Haarlem, Haarlemmermeer, IJmeer / Pampus, Amstel. De thuishaven van de Jan van Gent II is Amsterdam.
2
Boot huren Muiden. Tjalk Zuiderzee
Boot huren voor Singles reizen op de Zuiderzee is mogelijk tot 12 personen. Dit schip vaart hier: Het IJ, IJsselmeer, IJmeer / Pampus, Friesland, Waddenzee. De thuishaven van de Zuiderzee is Muiden.
12
Boot huren Goes. Motorboot Blue Sea
Boot huren voor Singles reizen op de Blue Sea is mogelijk tot 12 personen. Dit schip vaart hier: Oosterschelde, Westerschelde, Zeeland, Noordzee. De thuishaven van de Blue Sea is Goes.
Boot huren Harlingen. Aak Excelsior
Boot huren voor Singles reizen op de Excelsior is mogelijk tot 18 personen. Dit schip vaart hier: IJsselmeer, Friesland, Waddenzee. De thuishaven van de Excelsior is Harlingen.
18
Boot huren Amsterdam. Sloep Hugo
Boot huren voor Singles reizen op de Hugo is mogelijk tot 20 personen. Dit schip vaart hier: Amsterdam. De thuishaven van de Hugo is Amsterdam.
Boot huren Harlingen. Tjalk Noordfries
Boot huren voor Singles reizen op de Noordfries is mogelijk tot 20 personen. Dit schip vaart hier: IJsselmeer, Friesland, Waddenzee. De thuishaven van de Noordfries is Harlingen.
20
Boot huren Harlingen. Tjalk Spes Mea
Boot huren voor Singles reizen op de Spes Mea is mogelijk tot 20 personen. Dit schip vaart hier: IJsselmeer, IJmeer / Pampus, Friesland, Markermeer, Waddenzee. De thuishaven van de Spes Mea is Harlingen.
20
Boot huren Amsterdam. Woonboot Orca
Boot huren voor Singles reizen op de Orca is mogelijk tot 22 personen. Dit schip vaart hier: Amsterdam, Het IJ, IJsselmeer, Loosdrechtse plassen, IJmeer / Pampus. De thuishaven van de Orca is Amsterdam.
22
Boot huren Harlingen. Tjalk Bruinvisch
Boot huren voor Singles reizen op de Bruinvisch is mogelijk tot 24 personen. Dit schip vaart hier: Het IJ, IJsselmeer, IJmeer / Pampus, Duitsland, Waddenzee. De thuishaven van de Bruinvisch is Harlingen.
18
Boot huren Stavoren. Aak Brandende Liefde
Boot huren voor Singles reizen op de Brandende Liefde is mogelijk tot 25 personen. Dit schip vaart hier: Amsterdam, Het IJ, IJsselmeer, IJmeer / Pampus, Kop van Overijssel, Friesland, Friese wouden, Fluessen, Hegemer Mar. De thuishaven van de Brandende Liefde is Stavoren.
1

Pagina's