Boot huren Singles reizen

Boot huren Harlingen. Tjalk Spes Mea
Boot huren voor Singles reizen op de Spes Mea is mogelijk tot 20 personen. Dit schip vaart hier: IJsselmeer, IJmeer / Pampus, Friesland, Markermeer, Waddenzee. De thuishaven van de Spes Mea is Harlingen.
20
Boot huren Harlingen. Tjalk Bruinvisch
Boot huren voor Singles reizen op de Bruinvisch is mogelijk tot 24 personen. Dit schip vaart hier: Het IJ, IJsselmeer, IJmeer / Pampus, Duitsland, Waddenzee. De thuishaven van de Bruinvisch is Harlingen.
18
Boot huren Stavoren. Aak Brandende Liefde
Boot huren voor Singles reizen op de Brandende Liefde is mogelijk tot 25 personen. Dit schip vaart hier: Amsterdam, Het IJ, IJsselmeer, IJmeer / Pampus, Kop van Overijssel, Friesland, Friese wouden, Fluessen, Hegemer Mar. De thuishaven van de Brandende Liefde is Stavoren.
1
Boot huren Monnickendam. Klipper Arthur van Schendel
Boot huren voor Singles reizen op de Arthur van Schendel is mogelijk tot 29 personen. Dit schip vaart hier: Amsterdam, Het IJ, IJsselmeer, IJmeer / Pampus, Markermeer, Waddenzee. De thuishaven van de Arthur van Schendel is Monnickendam.
16
Boot huren Muiden. Tjalk Nieuwe Zorg
Boot huren voor Singles reizen op de Nieuwe Zorg is mogelijk tot 30 personen. Dit schip vaart hier: IJsselmeer, IJmeer / Pampus, Markermeer, Waddenzee. De thuishaven van de Nieuwe Zorg is Muiden.
20
Boot huren Monnickendam. Klipper Vrouwe Frida Cornelia
Boot huren voor Singles reizen op de Vrouwe Frida Cornelia is mogelijk tot 40 personen. Dit schip vaart hier: Amsterdam, Het IJ, IJsselmeer, Markermeer. De thuishaven van de Vrouwe Frida Cornelia is Monnickendam.
Boot mieten Monnickendam. Klipper Gouwzee
Boot huren voor Singles reizen op de Gouwzee is mogelijk tot 52 personen. Dit schip vaart hier: Amsterdam, Het IJ, IJsselmeer, IJmeer / Pampus, Markermeer, Waddenzee. De thuishaven van de Gouwzee is Monnickendam.
29
Boot huren Harlingen. Klipper Suydersee
Boot huren voor Singles reizen op de Suydersee is mogelijk tot 60 personen. Dit schip vaart hier: IJsselmeer, Friesland, Waddenzee. De thuishaven van de Suydersee is Harlingen.
34
Boot huren Rotterdam. Schoener Oosterschelde
Boot huren voor Singles reizen op de Oosterschelde is mogelijk tot 120 personen. Dit schip vaart hier: Het IJ, Grevelingen, Oosterschelde, Haringvliet, Westerschelde, Zeeland, Zuid-Holland, Waddenzee, Noordzee, Duitsland, Griekenland. De thuishaven van de Oosterschelde is Rotterdam.
24
Boot huren Kerkdriel. Partyboot Domani
Boot huren voor Singles reizen op de Domani is mogelijk tot 120 personen. Dit schip vaart hier: Het IJ, Den Bosch, Utrecht, IJsselmeer, IJmeer / Pampus, Markermeer, Biesbosch, Maas, IJssel, Vecht, Zuid-Holland. De thuishaven van de Domani is Kerkdriel.
Boot huren Rotterdam. Motorboot MPS Horizon
Boot huren voor Singles reizen op de MPS Horizon is mogelijk tot 150 personen. Dit schip vaart hier: Het IJ, IJsselmeer, IJmeer / Pampus, Markermeer, IJssel, Rijn, Waddenzee. De thuishaven van de MPS Horizon is Rotterdam.
98
Boot huren Vianen. Partyboot Columbus
Boot huren voor Singles reizen op de Columbus is mogelijk tot 250 personen. Dit schip vaart hier: . De thuishaven van de Columbus is Vianen.

Pagina's