Boot huren Singles reizen

Boot huren .
Boot huren voor Singles reizen op de Kaprifolia is mogelijk tot 8 personen. Dit schip vaart hier: Grachten Amsterdam, Het IJ, Amstel, Vecht. De thuishaven van de Kaprifolia is Amsterdam.
Boot huren Lelystad. Kotter Noorderzon
Boot huren voor Singles reizen op de Noorderzon is mogelijk tot 10 personen. Dit schip vaart hier: IJsselmeer, IJmeer / Pampus, Markermeer, IJssel. De thuishaven van de Noorderzon is Lelystad.
Boot huren Monnickendam. Tjalk Zuiderzee
Boot huren voor Singles reizen op de Zuiderzee is mogelijk tot 12 personen. Dit schip vaart hier: Het IJ, IJsselmeer, IJmeer / Pampus, Friesland, Waddenzee. De thuishaven van de Zuiderzee is Monnickendam.
12
Boot huren Goes. Motorboot Blue Sea
Boot huren voor Singles reizen op de Blue Sea is mogelijk tot 12 personen. Dit schip vaart hier: Oosterschelde, Westerschelde, Zeeland, Noordzee. De thuishaven van de Blue Sea is Goes.
Boot huren Amsterdam. Motorboot Suavé
Boot huren voor Singles reizen op de Suavé is mogelijk tot 12 personen. Dit schip vaart hier: Amsterdam, Het IJ. De thuishaven van de Suavé is Amsterdam.
Boot huren Amsterdam. Salonboot Schollevaar
Boot huren voor Singles reizen op de Schollevaar is mogelijk tot 12 personen. Dit schip vaart hier: Amsterdam, Grachten Amsterdam, Het IJ, IJmeer / Pampus. De thuishaven van de Schollevaar is Amsterdam.
Boot huren Amsterdam. Sloep Jan van Gent II
Boot huren voor Singles reizen op de Jan van Gent II is mogelijk tot 12 personen. Dit schip vaart hier: Het IJ, Haarlem, Haarlemmermeer, IJmeer / Pampus, Amstel. De thuishaven van de Jan van Gent II is Amsterdam.
2
Boot huren Harlingen. Botter Bornrif
Boot huren voor Singles reizen op de Bornrif is mogelijk tot 12 personen. Dit schip vaart hier: IJsselmeer, Friesland, Waddenzee. De thuishaven van de Bornrif is Harlingen.
6
Boat rental Amsterdam. Saloon boat Undine
Boot huren voor Singles reizen op de Undine is mogelijk tot 12 personen. Dit schip vaart hier: Amsterdam, Grachten Amsterdam. De thuishaven van de Undine is Amsterdam.
Boot huren Harlingen. Tjalk Spes Mea
Boot huren voor Singles reizen op de Spes Mea is mogelijk tot 20 personen. Dit schip vaart hier: IJsselmeer, IJmeer / Pampus, Friesland, Markermeer, Waddenzee. De thuishaven van de Spes Mea is Harlingen.
20
Boot huren Amsterdam. Sloep Pure Spirit
Boot huren voor Singles reizen op de Pure Spirit is mogelijk tot 20 personen. Dit schip vaart hier: Amsterdam, Grachten Amsterdam, Het IJ. De thuishaven van de Pure Spirit is Amsterdam.
Boot huren Amsterdam. Sloep Hugo
Boot huren voor Singles reizen op de Hugo is mogelijk tot 20 personen. Dit schip vaart hier: Amsterdam. De thuishaven van de Hugo is Amsterdam.

Pagina's