Boot huren Zelf varen

Boot huren Gaastmeer. Skûtsje Rosalie
Boot huren voor Zelf varen op de Rosalie is mogelijk tot 12 personen. Dit schip vaart hier: IJsselmeer, Friesland. De thuishaven van de Rosalie is Gaastmeer.
8
Boot huren Amsterdam. Sloep Huursloep Amsterdam Centrum West
Boot huren voor Zelf varen op de Huursloep Amsterdam Centrum West is mogelijk tot 12 personen. Dit schip vaart hier: Grachten Amsterdam. De thuishaven van de Huursloep Amsterdam Centrum West is Amsterdam.
0
Boot huren Leiden. Sloep Huursloep Leiden
Boot huren voor Zelf varen op de Huursloep Leiden is mogelijk tot 12 personen. Dit schip vaart hier: Leiden. De thuishaven van de Huursloep Leiden is Leiden.
Boot huren Utrecht (stad). Sloep Huursloep Utrecht
Boot huren voor Zelf varen op de Huursloep Utrecht is mogelijk tot 12 personen. Dit schip vaart hier: Utrecht. De thuishaven van de Huursloep Utrecht is Utrecht (stad).
Boot huren Lelystad. Speedboot Tornado RIB 225 pk
Boot huren voor Zelf varen op de Tornado RIB 225 pk is mogelijk tot 12 personen. Dit schip vaart hier: Het IJ, IJsselmeer, IJmeer / Pampus, Ketelmeer, Friesland, Sneekermeer, Friese wouden, Fluessen, Hegemer Mar, Markermeer, Waddenzee. De thuishaven van de Tornado RIB 225 pk is Lelystad.
Boot huren Amsterdam. Sloep Huursloep Amsterdam Oost
Boot huren voor Zelf varen op de Huursloep Amsterdam Oost is mogelijk tot 12 personen. Dit schip vaart hier: Grachten Amsterdam. De thuishaven van de Huursloep Amsterdam Oost is Amsterdam.
Boot huren Edam. Tjalk Vrouwe Jitske
Boot huren voor Zelf varen op de Vrouwe Jitske is mogelijk tot 12 personen. Dit schip vaart hier: Amsterdam, Het IJ, IJsselmeer, IJmeer / Pampus, Friesland, Markermeer, Vecht, Waddenzee. De thuishaven van de Vrouwe Jitske is Edam.
12
Boot huren voor Zelf varen op de Elektrische sloep is mogelijk tot 12 personen. Dit schip vaart hier: Markermeer. De thuishaven van de Elektrische sloep is Hoorn.
Boot huren Harlingen. Aak Brave Hendrik
Boot huren voor Zelf varen op de Brave Hendrik is mogelijk tot 12 personen. Dit schip vaart hier: Harlingen, IJsselmeer, Friesland, Fluessen, Friese wouden, Sneekermeer, Waddenzee. De thuishaven van de Brave Hendrik is Harlingen.
Boot huren Haarlem. Sloep Huursloep Haarlem
Boot huren voor Zelf varen op de Huursloep Haarlem is mogelijk tot 12 personen. Dit schip vaart hier: Haarlem. De thuishaven van de Huursloep Haarlem is Haarlem.
Boot huren Heeg. Skûtsje Zwarte Schaap
Boot huren voor Zelf varen op de Zwarte Schaap is mogelijk tot 16 personen. Dit schip vaart hier: IJsselmeer, Fluessen, Hegemer Mar. De thuishaven van de Zwarte Schaap is Heeg.
16
Boot huren Muiden. Klipper Antonius
Boot huren voor Zelf varen op de Antonius is mogelijk tot 25 personen. Dit schip vaart hier: Amsterdam, Het IJ, Harlingen, IJsselmeer, IJmeer / Pampus, Markermeer, Vecht, Waddenzee. De thuishaven van de Antonius is Muiden.
14

Pagina's