Boot huren Zelf varen

Boot huren Amsterdam. Sloep Huursloep Adam
Boot huren voor Zelf varen op de Huursloep Adam is mogelijk tot 7 personen. Dit schip vaart hier: Grachten Amsterdam. De thuishaven van de Huursloep Adam is Amsterdam.
Boot huren Haarlem. Sloep Huursloep Haarlem
Boot huren voor Zelf varen op de Huursloep Haarlem is mogelijk tot 12 personen. Dit schip vaart hier: Haarlemmermeer. De thuishaven van de Huursloep Haarlem is Haarlem.
Boot mieten Amsterdam. Schaluppe Huursloep Amsterdam
Boot huren voor Zelf varen op de Huursloep Amsterdam is mogelijk tot 12 personen. Dit schip vaart hier: Grachten Amsterdam. De thuishaven van de Huursloep Amsterdam is Amsterdam.
Boot huren Utrecht. Sloep Huursloep Utrecht
Boot huren voor Zelf varen op de Huursloep Utrecht is mogelijk tot 12 personen. Dit schip vaart hier: Utrecht. De thuishaven van de Huursloep Utrecht is Utrecht.
Boat rental Harlingen. Barge Brave Hendrik
Boot huren voor Zelf varen op de Brave Hendrik is mogelijk tot 12 personen. Dit schip vaart hier: Harlingen, IJsselmeer, Friesland, Sneekermeer, Friese wouden, Fluessen, Waddenzee. De thuishaven van de Brave Hendrik is Harlingen.
Boot huren Koog aan de Zaan. Motorboot Milandra
Boot huren voor Zelf varen op de Milandra is mogelijk tot 12 personen. Dit schip vaart hier: Amsterdam, Grachten Amsterdam, Haven Amsterdam / IJ, Aalsmeer, Amstel. De thuishaven van de Milandra is Koog aan de Zaan.
6
Boot huren Lelystad. Speedboot Tornado RIB 225 pk
Boot huren voor Zelf varen op de Tornado RIB 225 pk is mogelijk tot 12 personen. Dit schip vaart hier: Haven Amsterdam / IJ, IJsselmeer, IJmeer / Pampus, Ketelmeer, Friesland, Sneekermeer, Friese wouden, Fluessen, Hegemer Mar, Markermeer, Waddenzee. De thuishaven van de Tornado RIB 225 pk is Lelystad.
Boot huren Koog aan de Zaan. Motorboot Quinto
Boot huren voor Zelf varen op de Quinto is mogelijk tot 12 personen. Dit schip vaart hier: Amsterdam, Grachten Amsterdam, Haven Amsterdam / IJ, Aalsmeer, Loosdrechtse plassen, IJmeer / Pampus, Amstel, Vecht. De thuishaven van de Quinto is Koog aan de Zaan.
6
Boot huren Monnickendam. Aak Zeebeer
Boot huren voor Zelf varen op de Zeebeer is mogelijk tot 12 personen. Dit schip vaart hier: Haven Amsterdam / IJ, IJsselmeer, IJmeer / Pampus, Markermeer, Waddenzee. De thuishaven van de Zeebeer is Monnickendam.
9
Boot huren Heeg. Skûtsje Zwarte Schaap
Boot huren voor Zelf varen op de Zwarte Schaap is mogelijk tot 16 personen. Dit schip vaart hier: IJsselmeer, Fluessen, Hegemer Mar. De thuishaven van de Zwarte Schaap is Heeg.
16
Boat rental Edam. Tjalk Vrouwe Jitske
Boot huren voor Zelf varen op de Vrouwe Jitske is mogelijk tot 20 personen. Dit schip vaart hier: Amsterdam, Haven Amsterdam / IJ, IJsselmeer, IJmeer / Pampus, Friesland, Markermeer, Vecht, Waddenzee. De thuishaven van de Vrouwe Jitske is Edam.
12
Boot huren Muiden. Klipper Antonius
Boot huren voor Zelf varen op de Antonius is mogelijk tot 25 personen. Dit schip vaart hier: Amsterdam, Haven Amsterdam / IJ, Harlingen, IJsselmeer, IJmeer / Pampus, Markermeer, Vecht, Waddenzee. De thuishaven van de Antonius is Muiden.
14

Pagina's