Varen in Amsterdam

Varen in Amsterdam? Dan bent u bij ons goed! Bootnodig heeft verreweg het grootste aanbod van boten in Amsterdam. Vrijwel alle boten die in Amsterdam te vinden zijn vindt u bij ons op de website. Varen in Amsterdam met een sloep, een partyboot, een rondvaartboot of zelfs een aak, wij maken het voor u mogelijk. Het mooie is dat u bij ons altijd de laagste prijs betaald, want u huurt direct bij de eigenaar van het schip zelf. Varen in Amsterdam maken wij voor u makkelijk!

Varen in Amsterdam hoeft niet duur te zijn

Natuurlijk is Amsterdam niet het goedkoopste vaargebied van Nederland. Dat komt onder meer door de grote vraag. Maar ook de verplichte vergunning die iedere bootverhuurder moet hebben zorgt voor een kleiner aanbod. Daardoor ligt de prijs hoger dan elders. Wilt u genieten van een vaartocht over de Amsterdamse grachten maar niet te veel betalen? Neem dan een sloep! Sloep huren Amsterdam is goedkoper dan varen met andere boottypen. Om het helemaal economisch verantwoord te maken, kunt u ook een sloep huren en zelf varen. Dat scheelt weer de kosten van een schipper. Weet u niet de leukste plekjes? Kijk dan hier voor vaartips in Amsterdam. U kunt ook even de vaarkaart van Waternet bekijken. Sommige andere boottypen kunnen ook voordelig zijn, zoals aken of rondvaartboten. Problemen met het vinden van een boot? Neem dan direct met ons contact op!

Varen in Amsterdam en zelf de catering verzorgen

Als u op budget in Amsterdam vaart, huurt u waarschijnlijk een sloep of een platbodem. Bij bijna alle sloepen kunt u zelf eten en drinken meenemen. Bij platbodems zoals aken en rondvaartboten is het vaak niet mogelijk uw eigen catering te organiseren. Toch is het bij een aantal van deze grotere boten toch mogelijk de catering zelf op te pakken. Kijk bij de boten of eronder staat aangegeven dat 'zelf catering organiseren' op deze boot toegestaan is.

In stijl varen in Amsterdam

Natuurlijk is varen op budget niet altijd gewenst of noodzakelijk. Om eens flink uit te pakken voor uw familie, zakenrelaties of collega's kunt u voortreffelijk uit de voeten met ons aanbod. Een luxe sloep zoals de Damrak HAL Gin is bij uitstek geschikt om al loungend en champagne drinkend de Amsterdamse grachten bevaren. Wilt u er zeker van zijn dat u droog zit? Neem dan een mooie salonboot om in luxe te genieten van de Amsterdamse binnenstad. Wij hebben een breed aanbod als het gaat om salonboten. Ook in deze klasse boten is onderscheid te maken tussen comfortabel, chique of ronduit luxe. De meeste salonboten bieden de mogelijkheid om te dineren in stijl, waarbij de maaltijden door sterrenchefs van gerenomeerde Amsterdamse restaurants worden voorbereid.

Varen in Amsterdam tijdens speciale evenementen

Voor vaartochten op speciale dagen zoals Koningsdag of de Canal Parade gelden andere wetten en regels dan normaal. Bovendien is het door de enorme drukte op dat soort dagen vaak erg moeilijk om een passend schip te vinden. Natuurlijk hebben wij het overzicht en kunnen wij u vrijwel altijd helpen om toch nog te genieten van een vaartocht in Amsterdam.