M.S. De Tijd

Overzicht

Thuishaven: 
Boottype: 
Vaarprijs **: 
€250,- uur
Min. uren: 
5.00
Capaciteit: 
75
Met schipper: 
Met schipper
Vaargebied(en): 

M.S. De Tijd is een sfeervolle steilsteven van 25 meter lang. In 1930 heeft de stro en kartonfabriek De Tijd in Oude Pekela het schip gebouwd voor het vervoeren van goederen. Na jaren van trouwe dienst werd de boot rond 1956 verkocht en gaf de nieuwe eigenaar haar de naam Ambulant. In 1991 werd besloten het schip haar oorspronkelijke naam weer terug te geven om vervolgens in 1998 door de familie van den Hoek verbouwd te worden tot een sfeervol Culinair Partyschip. Vanaf deze tijd heeft menig gezelschap kunnen genieten van dit prachtige schip. Geschikt voor gezelschappen tot 80 personen. Capaciteit tijdens een huwelijksceremonie 35-40 personen.

Inrichting: Culinair partyschip M.S. De Tijd is geschikt voor gezelschappen tot 65 personen, in een oergezellige ambiance: - een fraaie salon met een prachtige bar en heel veel koper. - mooie eiken Oudhollandse vloeren. - een heerlijk boven achterdek, dat bij slecht weer geheel overkapt is. - een geluidsinstallatie door het gehele schip. - altijd verse bloemen door het gehele schip. - centraal verwarmd en vaart het gehele jaar behoudens vorsttijd.

Vaargebied: Het schip heeft zijn vaste ligplaats aan de Vecht in Oud-Zuilen. Via de Vecht kunnen alle omringende plaatsen en wateren worden bereikt, zoals: Maarssen, Breukelen, Loenen, Vreeland, en de Loosdrechtse plassen.

Catering: M.S. De Tijd onderscheidt zich ten opzichte van ander partyschepen door middel van een zeer culinair breed aanbod. Hier volgt slechts een klein deel van de mogelijkheden. Specialiteiten - Salade met koude kreeft - 30 gram kaviaar met gepofte aardappel en zure room - Dozijn oesters - Fruits de Mer- plateau met rauwe schaal-en schelpdieren - Bouillabaisede originele franse maaltijd vis soep met kreeft, zeeduivel, coquilles etc. - Terrine van in port en Cognac gemarineerde ganzenlever - Gebakken of gepocheerde tarbot - Coquilles St. Jacques sautée - Gestoofd paling in ’t groen - Sashimi van rauwe tonijn, zalm, en tarbot met wasabi Specialiteiten in het seizoen - Hollandse asperges met ham of zalm, ei, gesmolten boter en gekookte aardappelen - Gekookte mosselen - Gestoofde fazantenpootjes - Gestoofde "wilde" eend - Gestoofde hazenbout - Originele jachtschotel met haas, hert, fazant - Gestoofde konijnenbout met mosterdsaus - Reepeper - Gebakken hazenrugfilet - Halve gebraden fazant.

  • Barbeque
  • Biertap
  • Dansvloer
  • Draadloos internet (Wifi)
  • Elektrische motor
  • Elektrische motor
  • Open achterdek
  • Overdekt dek
  • TV
  • Zelf catering organiseren
  • 12V aansluiting
  • 230V aansluiting
  • Catering mogelijk
  • Minijack-aansluiting (Ipod / Audio)
  • Muziekinstallatie
  • Keuken
  • Magnetron
  • Koelkast
  • Zelf koken
  • Salon
  • Vaste biertap
  • Zonnedek
  • Toilet
  • Douche
  • Air conditioning
  • Verwarming
  • Bed linnen
  • Piano
  • Invalidentoilet
  • Rolstoel toegankelijk

** Prijzen zijn inc. BTW, exclusief catering en eventuele touristenbelasting, onder voorbehoud en gelden niet voor bijzondere evenementen.

Wilt u weten of de boot M.S. De Tijd beschikbaar is?

Vul dan het formulier linksboven in! Wij controleren de beschikbaarheid en als de boot vrij is nemen we die direct voor u in optie.

Heeft u speciale wensen? Vul ze in onder opmerkingen.

Let op: dit is een vrijblijvende informatieaanvraag, u bent tot niets verplicht!