Nautische Agenda

28 nov 2019 tot 19 jan 2020
Boot huren Amsterdam Light Festival

Amsterdam Light Festival rondvaart

Amsterdam staat in de winter in vuur en vlam. De prachtige historische binnenstad wordt ook deze winter omgetoverd tot een waar lichtfeest. Vanaf het water zijn vele verschillende sculpturen, projecties en installaties te zien die door hedendaagse internationale kunstenaars zijn vervaardigd. De vaarroute, Water Colors, voert je over de Amsterdamse grachten en de Amstel, allemaal verlicht door uiteenlopende kunstwerken. Dit festival is georganiseerd met een bewuste kijk op duurzaamheid. Het lichtontwerpt voldoet aan de nieuwste standaarden en maakt gebruikt van de nieuwste led-technologie. Het Amsterdam Light Festival is daarmee een goed voorbeeld van het samengaan van kunst en technologische ontwikkeling. Een Amsterdam Light Festival rondvaart laat u genieten van dit unieke lichtspektakel vanaf het water met 1 van de boten van Bootnodig!


4 apr 2020 tot 5 apr 2020
Boot huren Zeilen bij de Volendammer Pieperrace

De Volendammer Pieperrace is de jaarlijkse aftrap van het vaarseizoen. Traditionele zeilboten en de zeilende beroepsvaart kunnen meedoen. De start en finish vinden plaats in karakteristieke Volendam, gevaren wordt er op het zuidelijke IJsselmeer. De Volendammer Pieperrace is een waar spektakel voor de zeil- en botenliefhebber. Wilt u meevaren met een platbodem of toekijken vanaf het water? Bekijk ons boten aanbod en vraag informatie aan!

De Volendammer Pieperrace dankt zijn naam aan de vaartocht die botters in de periode 1943-1945 van Friesland naar Volendam vaarden. De boten vervoerden aardappelen, piepers, naar Noord Holland tijdens de barre oorlogsjaren.

Meer informatie: Website Pieperrace

 


27 apr 2020
Boot huren Boot huren Koningsdag Amsterdam

Wilt u weten welke boten beschikbaar zijn voor Koningsdag? Laat uw emailadres achter in het chatvenster of neem direct contact met ons op. Wij hebben nog boten beschikbaar!

Een boot huren op Koningsdag in Amsterdam is het leukste wat er op nautisch gebied te vinden is. Grachten vol met bootjes en boten die tot zo ver je kunt zien, vrolijkheid, joleit en feest uitstralen. Hier bij zijn, is gegerandeerd een unieke dag hebben. WIj van Bootnodig hebben een uitgebreid assortiment boten te huur dat u gegarandeerd helpt van deze dag een onvergetelijke te maken. Of het nou om groepen gaat van 10 personen of 80, voor elke groep is wel een boot te huur op koningsdag. Kijk hier voor een overzicht naar alle boten die wij verhuren in Amsterdam.

 

 

Meer details van de zelf te varen sloep vindt u hier!

 

Neem contact met ons op om u te laten informeren over de mogelijkheden van het huren van een boot op koningsdag. Boot huren Koningsdag is een spektakel dat u niet snel zult vergeten!


5 jun 2020 tot 7 jun 2020

Opening AD Dordt in Stoom is met een vlootschouw. Naast voertuigen zijn er ook vaartuigen op het tweejaarlijks grootste stoomevenement van Europa. Diverse stoomschepen zijn opengesteld voor bezichtiging. Verder vinden er stoomrondvaarten en kunt u modelbouw onder stoom bewonderen.